JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tanskalainen Telecare Service tulee Suomen markkinoille. Yritys ostaa Optiman toiminnot Suomessa ja kasvaa samalla Pohjoismaiden suurimmaksi matkapuhelinten ja tablettien korjauspalveluja tarjoavaksi yritykseksi.

Telecare ostaa myös norjalaisen Deltaservicen. Laajentumisten myötä yhtiö liikevaihto kasvaa vuositasolla noin 675 miljoonaan Tanskan kruunuu ja sillä on noin 450 työntekijää.

Telecare Servicen orgaaninen kasvu oli vahvaa vuonna 2013, ja se on jatkunut kuluvana vuonna. Samalla yhtiö aloitti myös neuvottelut yhdistymisestä norjalaisen Deltaservicen ja suomalaisen Optiman kanssa. Yhdistymisen tavoitteena on palvella kansainvälisiä asiakkaita Pohjoismaissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung, Apple, Telia, 3, TDC ja Gigantti. Neuvottelut johtivat yhidstymisopimukseen viime viikolla. Kummankin yrityskaupan odotetaan toteutuvan toukokuun loppuun mennessä.

Deltaservice on suurin matkapuhelimien korjauspalvelujen tarjoaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Norjassa ja Ruotsissa. Sillä on palvelukeskukset Kongsbergissä ja Drammenissa Norjassa sekä Malmössä ja Kalmarissa Ruotsissa. Optima on markkinajohtaja Suomessa, ja sillä on keskitetty palvelukeskus Helsingissä. Telecarella on palvelukeskukset Esbjergissä Tanskassa ja Ljungbyssä Ruotsissa.

Telecaren mukaan fuusio tuo merkittäviä etuja esimerkiksi logistiikassa, hallinnossa ja it-palveluissa. Yhtiö ei ole vielä kertonut, onko kaupoilla vaikutuksia esimerkiksi Optiman henkilöstömäärään.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template