JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tanskalainen Telecare Service tulee Suomen markkinoille. Yritys ostaa Optiman toiminnot Suomessa ja kasvaa samalla Pohjoismaiden suurimmaksi matkapuhelinten ja tablettien korjauspalveluja tarjoavaksi yritykseksi.

Telecare ostaa myös norjalaisen Deltaservicen. Laajentumisten myötä yhtiö liikevaihto kasvaa vuositasolla noin 675 miljoonaan Tanskan kruunuu ja sillä on noin 450 työntekijää.

Telecare Servicen orgaaninen kasvu oli vahvaa vuonna 2013, ja se on jatkunut kuluvana vuonna. Samalla yhtiö aloitti myös neuvottelut yhdistymisestä norjalaisen Deltaservicen ja suomalaisen Optiman kanssa. Yhdistymisen tavoitteena on palvella kansainvälisiä asiakkaita Pohjoismaissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung, Apple, Telia, 3, TDC ja Gigantti. Neuvottelut johtivat yhidstymisopimukseen viime viikolla. Kummankin yrityskaupan odotetaan toteutuvan toukokuun loppuun mennessä.

Deltaservice on suurin matkapuhelimien korjauspalvelujen tarjoaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Norjassa ja Ruotsissa. Sillä on palvelukeskukset Kongsbergissä ja Drammenissa Norjassa sekä Malmössä ja Kalmarissa Ruotsissa. Optima on markkinajohtaja Suomessa, ja sillä on keskitetty palvelukeskus Helsingissä. Telecarella on palvelukeskukset Esbjergissä Tanskassa ja Ljungbyssä Ruotsissa.

Telecaren mukaan fuusio tuo merkittäviä etuja esimerkiksi logistiikassa, hallinnossa ja it-palveluissa. Yhtiö ei ole vielä kertonut, onko kaupoilla vaikutuksia esimerkiksi Optiman henkilöstömäärään.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template