JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Tanskalainen Telecare Service tulee Suomen markkinoille. Yritys ostaa Optiman toiminnot Suomessa ja kasvaa samalla Pohjoismaiden suurimmaksi matkapuhelinten ja tablettien korjauspalveluja tarjoavaksi yritykseksi.

Telecare ostaa myös norjalaisen Deltaservicen. Laajentumisten myötä yhtiö liikevaihto kasvaa vuositasolla noin 675 miljoonaan Tanskan kruunuu ja sillä on noin 450 työntekijää.

Telecare Servicen orgaaninen kasvu oli vahvaa vuonna 2013, ja se on jatkunut kuluvana vuonna. Samalla yhtiö aloitti myös neuvottelut yhdistymisestä norjalaisen Deltaservicen ja suomalaisen Optiman kanssa. Yhdistymisen tavoitteena on palvella kansainvälisiä asiakkaita Pohjoismaissa. Näitä ovat esimerkiksi Samsung, Apple, Telia, 3, TDC ja Gigantti. Neuvottelut johtivat yhidstymisopimukseen viime viikolla. Kummankin yrityskaupan odotetaan toteutuvan toukokuun loppuun mennessä.

Deltaservice on suurin matkapuhelimien korjauspalvelujen tarjoaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Norjassa ja Ruotsissa. Sillä on palvelukeskukset Kongsbergissä ja Drammenissa Norjassa sekä Malmössä ja Kalmarissa Ruotsissa. Optima on markkinajohtaja Suomessa, ja sillä on keskitetty palvelukeskus Helsingissä. Telecarella on palvelukeskukset Esbjergissä Tanskassa ja Ljungbyssä Ruotsissa.

Telecaren mukaan fuusio tuo merkittäviä etuja esimerkiksi logistiikassa, hallinnossa ja it-palveluissa. Yhtiö ei ole vielä kertonut, onko kaupoilla vaikutuksia esimerkiksi Optiman henkilöstömäärään.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2