JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Google on joutunut kutsumaan takaisin 440 tuhatta Nest labsin savuntunnistinta. Nyt on käynyt ilmi, että varoitin voidaan sammuttaa vahingossa käden heilautuksella.

Google osti tammikuussa älytermostaatista tunnetun Nest Labsin huikealla 3,2 miljardin dollarin käteiskaupalla. Kauppa nähtiin Googlen pyrkimyksenä tulla mukaan nopeasti kasvaville kotiautomaation markkinoille.

Vika Nestin savu- ja häkävaroittimessa havaittiin viime kuussa yrityksen omissa laboratoriotesteissä. Laitteissa on Nest Wave -toiminta, jolla varoitin voidaan hiljentaa käden heilautuksella.

Laboratoriossa selvisi, että varoitin voidaan sammuttaa myös vahingossa, mikäli joku heilauttaa kättään varoittimen läheisyydessä. Tällöin varoitin ei toimisi tulipalon sattuessa.

Takaisinkutsu ei kaikilla tarkoita laitteen fyysistä rahtaamista huoltoon. Mikäli varoitin on kytketty nettiin, siihen voidaan ladata ohjelmistopäivitys joka poistaa Nest Wave -toiminnon.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template