JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Google on joutunut kutsumaan takaisin 440 tuhatta Nest labsin savuntunnistinta. Nyt on käynyt ilmi, että varoitin voidaan sammuttaa vahingossa käden heilautuksella.

Google osti tammikuussa älytermostaatista tunnetun Nest Labsin huikealla 3,2 miljardin dollarin käteiskaupalla. Kauppa nähtiin Googlen pyrkimyksenä tulla mukaan nopeasti kasvaville kotiautomaation markkinoille.

Vika Nestin savu- ja häkävaroittimessa havaittiin viime kuussa yrityksen omissa laboratoriotesteissä. Laitteissa on Nest Wave -toiminta, jolla varoitin voidaan hiljentaa käden heilautuksella.

Laboratoriossa selvisi, että varoitin voidaan sammuttaa myös vahingossa, mikäli joku heilauttaa kättään varoittimen läheisyydessä. Tällöin varoitin ei toimisi tulipalon sattuessa.

Takaisinkutsu ei kaikilla tarkoita laitteen fyysistä rahtaamista huoltoon. Mikäli varoitin on kytketty nettiin, siihen voidaan ladata ohjelmistopäivitys joka poistaa Nest Wave -toiminnon.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template