JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devices on esitellyt Blackfin-perheeseen uudet DSP-prosessorit, jotka tuovat melkoisesti laskentatehoa pienellä tehonkulutuksella. BF70x-sarja tuo 800 miljoonaa MAC-operaatiota sekunnissa teollisuuden sovelluksiin alle sadan milliwatin tehonkulutuksella.

ADI:n mukaan uutuuspiirit tuovat kaksinkertaisen suorituskyvyn samalla virralla kilpaileviin signaaliprosessoreihin verrattuna. Kyse on kahdeksannen polven Blackfin-siruista.

Uutuuspiireillä on sisäistä SRAM-muistia on parhaimmillaan yhden megatavun verran. Tämä tarkoittaa, että useimmissa sovelluksissa pärjätään ilman ulkoista muistia. Mikäli sille on tarvetta, on piireillä myös optiona DDR-liitäntä.

ADI:n mukaan piiri on tarkoitettu esimerkiksi teollisuuden konenäkösovelluksiin, älykkäisiin valaistusjärjestelmiin, viivakoodin lukulaitteisiin sekä kannettaviin laitteisiin ja autojen viihdejärjestelmiin.

Piireille on lisäksi integroitu salauspiiri, joten se sopii erilaisiin biometrisiin laitteisiin. Volyymeissä prosessori maksaa alle nejä dollaria kappale.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2