JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

JOT Automaatio aikoo perustaa konttorin Piilaaksoon. Kyse on yhtiön toisesta Kalifornian konttorista, sillä muutama vuosi se avasi toimiston eteläisessä Kaliforniassa San Diegossa.

Läsnäolo Piilaaksossa on luonnollinen jatkumo yhtiölle, jonka myynti amerikkalaisille elektroniikkayrityksille on kasvanut tasaisesti. Viime vuonna JOT:n 51 miljoonan euron liikevaihdosta 44 prosenttia kertyi Amerikassa.

Piilaakson toimintoja käynnistämään on nimitetty Lauri Antila yhtiön johtokunnasta. Hänen mukaansa Piilaaksossa on oltava läsnä nyt, kun robotiikan vallankumous on toden teolla alkamassa.

Antilan mukaan elektroniikan tuotannossa ollaan siirtymässä uuteen aikaan. - Käsin kokoaminen Aasiassa ei kestä, vaan tuotantoon ollaan tuomassa automaatiota. Samalla tuotanto on elpymässä uudestaan myös AMerikan markkinoilla, Antila uskoo.

JOT rekrytoi jo väkeä uuteen Piilaakson konttoriinsa. Yhtiö ei vielä kertonut, kuinka suuri Piilaakson tulevasta yksiköstä tulee.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template