JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

JOT Automaatio aikoo perustaa konttorin Piilaaksoon. Kyse on yhtiön toisesta Kalifornian konttorista, sillä muutama vuosi se avasi toimiston eteläisessä Kaliforniassa San Diegossa.

Läsnäolo Piilaaksossa on luonnollinen jatkumo yhtiölle, jonka myynti amerikkalaisille elektroniikkayrityksille on kasvanut tasaisesti. Viime vuonna JOT:n 51 miljoonan euron liikevaihdosta 44 prosenttia kertyi Amerikassa.

Piilaakson toimintoja käynnistämään on nimitetty Lauri Antila yhtiön johtokunnasta. Hänen mukaansa Piilaaksossa on oltava läsnä nyt, kun robotiikan vallankumous on toden teolla alkamassa.

Antilan mukaan elektroniikan tuotannossa ollaan siirtymässä uuteen aikaan. - Käsin kokoaminen Aasiassa ei kestä, vaan tuotantoon ollaan tuomassa automaatiota. Samalla tuotanto on elpymässä uudestaan myös AMerikan markkinoilla, Antila uskoo.

JOT rekrytoi jo väkeä uuteen Piilaakson konttoriinsa. Yhtiö ei vielä kertonut, kuinka suuri Piilaakson tulevasta yksiköstä tulee.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template