JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ruotsalainen Mydata on toimittanut suosittuja ladontakoneitaan Suomeen Perelin kautta jo pitkään. Syksyn aikana tapahtuu muutos, kun Mydatan nimeksi tulee Mycronic. Uusi brändi perustuu siihen, että Mydata yhdistettiin kesällä emoyhtiöönsä.

Ruotsalaisyrityksen ladontakoneet, juotoskoneet ja pintaliitostornit saavat uudet logonsa vuoden viimeisen neljänneksen aikana, kertoo Perelillä tuotantokoneista ja materiaaleista vastaava Jari Honkonen.

Hänen mukaansa Mydatan - nyt siis Mycronicin - koneita on Suomessa ja Virossa tuotantokäytössä noin 90.

- Laitekauppa on käynyt viimevuotiseen malliin. Käytännössä tämä tarkoittaa muutaman uuden koneen asennusta vuodessa, sekä vanhojen koneiden ohjelmistopäivityksiä ja syöttölaitteiden uusimista, Honkonen kertoo.

Honkosen mukaan uudet älykkäät SMD-tornit ovat kiinnostaneet myös asiakkaita, jotka eivät ole "vanhoja" Mydatan käyttäjiä. - Niitä on asennettu mukavasti sekä Suomeen että Viroon. Tornin tietokanta on mahdollista yhdistää toimimaan muiden tuotantolaitteiden ja ERP-järjestelmän kanssa.

SMD-tornissa komponentit ovat nopeasti valmiina tuotantolinjaan. Tornissa komponentit ovat jatkuvasti oikeissa säilytysolosuhteissa ja torni pitää kirjaa linjalle menneistä ja varastoiduista tuotteista.

Maailmalla on myös nopeasti yleistymässä Jetprinting-tyyppinen juotos. Honkosen mukaan se mahdollistaa optimaalisen juotostuloksen erityisesti haastavilla piirilevyillä. Tälle alueelle Mycronic on tuonut uuden MY600-mallin.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template