JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ruotsalainen Mydata on toimittanut suosittuja ladontakoneitaan Suomeen Perelin kautta jo pitkään. Syksyn aikana tapahtuu muutos, kun Mydatan nimeksi tulee Mycronic. Uusi brändi perustuu siihen, että Mydata yhdistettiin kesällä emoyhtiöönsä.

Ruotsalaisyrityksen ladontakoneet, juotoskoneet ja pintaliitostornit saavat uudet logonsa vuoden viimeisen neljänneksen aikana, kertoo Perelillä tuotantokoneista ja materiaaleista vastaava Jari Honkonen.

Hänen mukaansa Mydatan - nyt siis Mycronicin - koneita on Suomessa ja Virossa tuotantokäytössä noin 90.

- Laitekauppa on käynyt viimevuotiseen malliin. Käytännössä tämä tarkoittaa muutaman uuden koneen asennusta vuodessa, sekä vanhojen koneiden ohjelmistopäivityksiä ja syöttölaitteiden uusimista, Honkonen kertoo.

Honkosen mukaan uudet älykkäät SMD-tornit ovat kiinnostaneet myös asiakkaita, jotka eivät ole "vanhoja" Mydatan käyttäjiä. - Niitä on asennettu mukavasti sekä Suomeen että Viroon. Tornin tietokanta on mahdollista yhdistää toimimaan muiden tuotantolaitteiden ja ERP-järjestelmän kanssa.

SMD-tornissa komponentit ovat nopeasti valmiina tuotantolinjaan. Tornissa komponentit ovat jatkuvasti oikeissa säilytysolosuhteissa ja torni pitää kirjaa linjalle menneistä ja varastoiduista tuotteista.

Maailmalla on myös nopeasti yleistymässä Jetprinting-tyyppinen juotos. Honkosen mukaan se mahdollistaa optimaalisen juotostuloksen erityisesti haastavilla piirilevyillä. Tälle alueelle Mycronic on tuonut uuden MY600-mallin.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template