JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Suorituskykyisistä ja usein arvokkaista mittauslaitteistaan tunnettu Tetronix on tehnyt uuden aluevaltauksen esittelemällä USB-väylään liitettävän spektrianalysaattorin. RSA306-analysaattori maksaa alle 3500 dollaria eli alle 2800 euroa. RSA306 on militaaristandardit täyttävä eli kenttäoloihin tarkoitettu analysaattori, jonka mittausalue yltää 9 kilohertsistä 6,2 gigahertsiin asti. Mittarin kaistanleveys on 40 megahertsiä.

Laitteen sieppaamaa signaalia voidaan analysoida PC:llä Tektronixin SignalVu-analyysityökaluilla, jotka tunnetaan Tekin pöytämallisista testereistä. Työkaluista ollaan tuomassa myös riisuttu versio, joka tulee ladattavaksi ilmaiseksi.

Tektronixin mukaan RSA306:n käyttäjät löytyvät RF-taloista, joissa halutaan pitää kurissa testaamisen kustannuksia, mobiiliverkkojen asentajista ja ylläpitäjistä, verkon häiriöiden metsästäjista ja korkeakoulujen laboratorioista.

Laite on Tektronixin ensimmäinen USB-väyläinen testeri, mutta lisää mittauslaitteita PC-ympäristöön on tulossa myöhemmin. Tekin liike vahvistaa trendiä, jossa yhä isompi osa mittaamisesta siirtyy standardille PC-raudalle ja kohti modulaarisia ympäristöjä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template