JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Anritsu on esitellyt uusia ominaisuuksia Vectorstar-verkkoanalysaattoriinsa. Uudella PulseView-toiminnolla päästään paremmin kiinni pulssimaisiin signaaleihin. Toiminto sopii erityisesti tutkajärjestelmien kehitykseen.

Vectorstar on reilut neljä vuotta vanha analysaattoriperhe. Siihen on tasaisin väliajoin tuotu uusia toimintoja ja päivityksiä. Tällä hetkellä laite tukee 70 kilohertsistä aina 70 gigahertsiin asti. Millimetrialueen lisämduuleilla taajuusalue yltää aina 750 gigahertsiin.

Uuden MS4640B-mallin PulseView-näkymällä esimerkiksi tutkasignaalit näkyvät selvästi aiempaa selvemmin. Laite pystyy 2,5 nanosekunnin resoluutioon ja sadan desibelin dynamiikka-alueeseen. Anritsun mukaan PulseView näyttää pulssin nousevalla ja laskevalla reunalla myös sellaiset häiriöt, joita mittauslaitteilla ei ole aiemmin havaittu.

Toinen uusi näkymä on DifferentialView, jolla differentiaalivahvistimia kehittävät tai signaalin eheyttä tutkivat näkevät signaalin käytöksen todellisissa olosuhteissa.

Anritsu sanoo aloittavansa uuden Vectorstarin toimitukset 8-10 viikon kuluessa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template