JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Anritsu on esitellyt uusia ominaisuuksia Vectorstar-verkkoanalysaattoriinsa. Uudella PulseView-toiminnolla päästään paremmin kiinni pulssimaisiin signaaleihin. Toiminto sopii erityisesti tutkajärjestelmien kehitykseen.

Vectorstar on reilut neljä vuotta vanha analysaattoriperhe. Siihen on tasaisin väliajoin tuotu uusia toimintoja ja päivityksiä. Tällä hetkellä laite tukee 70 kilohertsistä aina 70 gigahertsiin asti. Millimetrialueen lisämduuleilla taajuusalue yltää aina 750 gigahertsiin.

Uuden MS4640B-mallin PulseView-näkymällä esimerkiksi tutkasignaalit näkyvät selvästi aiempaa selvemmin. Laite pystyy 2,5 nanosekunnin resoluutioon ja sadan desibelin dynamiikka-alueeseen. Anritsun mukaan PulseView näyttää pulssin nousevalla ja laskevalla reunalla myös sellaiset häiriöt, joita mittauslaitteilla ei ole aiemmin havaittu.

Toinen uusi näkymä on DifferentialView, jolla differentiaalivahvistimia kehittävät tai signaalin eheyttä tutkivat näkevät signaalin käytöksen todellisissa olosuhteissa.

Anritsu sanoo aloittavansa uuden Vectorstarin toimitukset 8-10 viikon kuluessa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template