JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Riihimäkeläiselle SabriScanille on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti. DNV-GL:n auditoinnistaa yhtiö sai arvosanan 4 (asteikolla 1-5). SabriScan Oy sai kiitosta strategiansa hyvästä suunnittelusta, toteutuksesta, testauksesta sekä sen onnistuneesta käyttöönotosta toimintaansa. Erittäin tärkeänä pidettiin, että strategia on viestitty henkilöstölle oikein ja havainnollistettu monipuolisia keinoja käyttäen.

SabriScanille on aiemmin myönnetty Suomen Vahvimmat 2015-, EFQM:n Recognised for Excellence- sekä Dun & Bradheet -sertifikaatit. Viimeisin on Menestyjäyritys 2015 -tunnustus, joka annettiin hyvien taloudellisten tunnuslukujen perusteella.

Kesäkuun alussa yhtiö kertoi saaneensa tilauksen yhdeltä maailman suurimmalta autoteollisuuden järjestelmätoimittajan tytäryritykseltä Intiasta. Loppuasiakkaalle, jonka nimeä ei ole julkistettu, toimitetaan valojärjestelmien vaativimpiin lukeutuvat etuvalojen ruiskuvalomuotit.

Sabriscan Oy on perustettu vuonna 1998. Yhtiö on kehittänyt teknistä huippuosaamistaan vaativien ja erittäin tarkkojen optisten ja muiden ns. filigraanien osien valmistamiseksi. Tätä osaamista voidaan soveltaa ja skaalata lukuisilla eri toimialoilla. Yhtiön erikoismetodeille etsitään paraikaa patentoimismahdollisuuksia.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template