JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Riihimäkeläiselle SabriScanille on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti. DNV-GL:n auditoinnistaa yhtiö sai arvosanan 4 (asteikolla 1-5). SabriScan Oy sai kiitosta strategiansa hyvästä suunnittelusta, toteutuksesta, testauksesta sekä sen onnistuneesta käyttöönotosta toimintaansa. Erittäin tärkeänä pidettiin, että strategia on viestitty henkilöstölle oikein ja havainnollistettu monipuolisia keinoja käyttäen.

SabriScanille on aiemmin myönnetty Suomen Vahvimmat 2015-, EFQM:n Recognised for Excellence- sekä Dun & Bradheet -sertifikaatit. Viimeisin on Menestyjäyritys 2015 -tunnustus, joka annettiin hyvien taloudellisten tunnuslukujen perusteella.

Kesäkuun alussa yhtiö kertoi saaneensa tilauksen yhdeltä maailman suurimmalta autoteollisuuden järjestelmätoimittajan tytäryritykseltä Intiasta. Loppuasiakkaalle, jonka nimeä ei ole julkistettu, toimitetaan valojärjestelmien vaativimpiin lukeutuvat etuvalojen ruiskuvalomuotit.

Sabriscan Oy on perustettu vuonna 1998. Yhtiö on kehittänyt teknistä huippuosaamistaan vaativien ja erittäin tarkkojen optisten ja muiden ns. filigraanien osien valmistamiseksi. Tätä osaamista voidaan soveltaa ja skaalata lukuisilla eri toimialoilla. Yhtiön erikoismetodeille etsitään paraikaa patentoimismahdollisuuksia.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template