JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Intel teki toisella vuosineljänneksellä 13,2 miljardin dollarin liikevaihdolla 2,7 miljardin dollarin nettotuloksen. Molemmat luvut ovat odotetusti pienempi kuin vuosi sitten. PC:n alamäki iskee nyt myös puolijohdealan suurimpaan.

Intelin liikevaihto pieneni 5 prosenttia vuodentakaisesta. Nettotulos pysyi lähes ennallaan, mitä voidaan pitää yhtiöltä hyvänä saavutuksena.

PC-prosessorit tuovat yhä yli puolet Intelin liikevaihdosta. PC-myynnin pienenemistä Intel onnistui paikkamaan datakeskustuotteiden kasvulla. Myös uusi IoT-tuotealue kehittyy hyvin, vaikka onkin vielä vain pieni osa Inteliä.

Pääjohtaja Bruce Krzanich valoi nyt uskoa syksyn uusiin 14 nanometrin Skylake-suorittimiin ja Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Tähän asti Windows 10:n ei ole uskottu tuovan mitään erityistä piristysruisketta PC-myyntiin.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template