JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent valmistautuu jo tuomaan laitevalmistajille 5g-verkkojen tuotekehityksen työkaluja. Uusilla laajennusmoduuleilla yhtiön signaaligeneraattoreille ja analysaattorien kaista yltää jatkossa jopa 1,1 terahertsiin.

Agilentin testereihin laajennusmoduulit on kehittänyt millimetri- ja terahertsialueen komponentteihin keskittyvä Virginia Diodes Inc. Agilentin mukaan moduulien avulla testerien kenttää voidaan laajentaa esimerkiksi uuteen 802.11ad-standardiin pohjaavien laitteiden ja monien puolustustekniikan sovellusten kehitykseen.

Laajennusmoduulien avulla voidaan Agilentin laitteilla tarkasti generoida ja analysoida kompleksisia millimetriaaltoalueen signaaleja. VDI:n uudet moduulit ovat selvästi aiempaa suorituskykyisempiä, mikä johtaa suoraan parempiin mittaustuloksiin.

Esimerkiksi VDI:n signaalilähdemoduulit tarjoavat korkean antotehon ja analysaattorimoduulit lisäävät mittauksen herkkyyttä pienentämällä muunnoksen tuomia häiriöitä.

VDI:n laajennusmoduulit ovat nyt saatavilla Agilentin myyntikanavista.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template