JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent valmistautuu jo tuomaan laitevalmistajille 5g-verkkojen tuotekehityksen työkaluja. Uusilla laajennusmoduuleilla yhtiön signaaligeneraattoreille ja analysaattorien kaista yltää jatkossa jopa 1,1 terahertsiin.

Agilentin testereihin laajennusmoduulit on kehittänyt millimetri- ja terahertsialueen komponentteihin keskittyvä Virginia Diodes Inc. Agilentin mukaan moduulien avulla testerien kenttää voidaan laajentaa esimerkiksi uuteen 802.11ad-standardiin pohjaavien laitteiden ja monien puolustustekniikan sovellusten kehitykseen.

Laajennusmoduulien avulla voidaan Agilentin laitteilla tarkasti generoida ja analysoida kompleksisia millimetriaaltoalueen signaaleja. VDI:n uudet moduulit ovat selvästi aiempaa suorituskykyisempiä, mikä johtaa suoraan parempiin mittaustuloksiin.

Esimerkiksi VDI:n signaalilähdemoduulit tarjoavat korkean antotehon ja analysaattorimoduulit lisäävät mittauksen herkkyyttä pienentämällä muunnoksen tuomia häiriöitä.

VDI:n laajennusmoduulit ovat nyt saatavilla Agilentin myyntikanavista.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
12hreplyretweetfavorite
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template