JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent valmistautuu jo tuomaan laitevalmistajille 5g-verkkojen tuotekehityksen työkaluja. Uusilla laajennusmoduuleilla yhtiön signaaligeneraattoreille ja analysaattorien kaista yltää jatkossa jopa 1,1 terahertsiin.

Agilentin testereihin laajennusmoduulit on kehittänyt millimetri- ja terahertsialueen komponentteihin keskittyvä Virginia Diodes Inc. Agilentin mukaan moduulien avulla testerien kenttää voidaan laajentaa esimerkiksi uuteen 802.11ad-standardiin pohjaavien laitteiden ja monien puolustustekniikan sovellusten kehitykseen.

Laajennusmoduulien avulla voidaan Agilentin laitteilla tarkasti generoida ja analysoida kompleksisia millimetriaaltoalueen signaaleja. VDI:n uudet moduulit ovat selvästi aiempaa suorituskykyisempiä, mikä johtaa suoraan parempiin mittaustuloksiin.

Esimerkiksi VDI:n signaalilähdemoduulit tarjoavat korkean antotehon ja analysaattorimoduulit lisäävät mittauksen herkkyyttä pienentämällä muunnoksen tuomia häiriöitä.

VDI:n laajennusmoduulit ovat nyt saatavilla Agilentin myyntikanavista.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template