JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent on esitellyt uuden ohjelmiston, jolla sen PXIe-vektorisignaaligeneraattoriin voidaan helpommin tuottaa analogisia ja digitaalisia aaltomuotoja.

Agilentin mukaan M9099 Waveform Creatorin tarkoitus on helpottaa yhä kompleksisemmaksi käyvien nopeiden, laajalla kaistalla toimivien signaalien tuottamista. Tyypillisesti tämä on vaatinut useiden työkalujen käyttöä, jolloin suunnittelijalle on jäänyt esimerkiksi aaltomuotojen ajoituksen sovittaminen ja erilaisten kantoaaltojen uudelleen näytteistäminen.

Uuden ohjelmiston avulla voidaan helposti tuottaa räätälöityjä kantataajuus- ja  moduloituja RF-aaltomuotja helpolla vedä-ja-pudota -työkalulla. Ohjelmisto tukee myös aaltomuotojen tuomista muista työkaluista, kuten Agilentin SystemVuesta.

Työkalulla signaalien kokoaminen tapahtuu pudottamalla aaltomuotojaksoja raidoille (tracks) ja modifioimalla jakson ominaisuuksia käyttäjän määrittelemiä parametrjä säätämällä. Esimerkiki kohina ja esikorjaukset voidaan tehdä räätälöidysti.

Jokaisen eri vaiheen aikana Waveform Creator laskee automaattisesti lopullisen aaltomuoton ja näyttää tuloksen ennen kuin se ladataan testeriin.

Työkalua voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan kokeilulisenssillä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template