JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent on esitellyt uuden ohjelmiston, jolla sen PXIe-vektorisignaaligeneraattoriin voidaan helpommin tuottaa analogisia ja digitaalisia aaltomuotoja.

Agilentin mukaan M9099 Waveform Creatorin tarkoitus on helpottaa yhä kompleksisemmaksi käyvien nopeiden, laajalla kaistalla toimivien signaalien tuottamista. Tyypillisesti tämä on vaatinut useiden työkalujen käyttöä, jolloin suunnittelijalle on jäänyt esimerkiksi aaltomuotojen ajoituksen sovittaminen ja erilaisten kantoaaltojen uudelleen näytteistäminen.

Uuden ohjelmiston avulla voidaan helposti tuottaa räätälöityjä kantataajuus- ja  moduloituja RF-aaltomuotja helpolla vedä-ja-pudota -työkalulla. Ohjelmisto tukee myös aaltomuotojen tuomista muista työkaluista, kuten Agilentin SystemVuesta.

Työkalulla signaalien kokoaminen tapahtuu pudottamalla aaltomuotojaksoja raidoille (tracks) ja modifioimalla jakson ominaisuuksia käyttäjän määrittelemiä parametrjä säätämällä. Esimerkiki kohina ja esikorjaukset voidaan tehdä räätälöidysti.

Jokaisen eri vaiheen aikana Waveform Creator laskee automaattisesti lopullisen aaltomuoton ja näyttää tuloksen ennen kuin se ladataan testeriin.

Työkalua voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan kokeilulisenssillä.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template