JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent on esitellyt uuden ohjelmiston, jolla sen PXIe-vektorisignaaligeneraattoriin voidaan helpommin tuottaa analogisia ja digitaalisia aaltomuotoja.

Agilentin mukaan M9099 Waveform Creatorin tarkoitus on helpottaa yhä kompleksisemmaksi käyvien nopeiden, laajalla kaistalla toimivien signaalien tuottamista. Tyypillisesti tämä on vaatinut useiden työkalujen käyttöä, jolloin suunnittelijalle on jäänyt esimerkiksi aaltomuotojen ajoituksen sovittaminen ja erilaisten kantoaaltojen uudelleen näytteistäminen.

Uuden ohjelmiston avulla voidaan helposti tuottaa räätälöityjä kantataajuus- ja  moduloituja RF-aaltomuotja helpolla vedä-ja-pudota -työkalulla. Ohjelmisto tukee myös aaltomuotojen tuomista muista työkaluista, kuten Agilentin SystemVuesta.

Työkalulla signaalien kokoaminen tapahtuu pudottamalla aaltomuotojaksoja raidoille (tracks) ja modifioimalla jakson ominaisuuksia käyttäjän määrittelemiä parametrjä säätämällä. Esimerkiki kohina ja esikorjaukset voidaan tehdä räätälöidysti.

Jokaisen eri vaiheen aikana Waveform Creator laskee automaattisesti lopullisen aaltomuoton ja näyttää tuloksen ennen kuin se ladataan testeriin.

Työkalua voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan kokeilulisenssillä.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template