JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Agilent on esitellyt uuden ohjelmiston, jolla sen PXIe-vektorisignaaligeneraattoriin voidaan helpommin tuottaa analogisia ja digitaalisia aaltomuotoja.

Agilentin mukaan M9099 Waveform Creatorin tarkoitus on helpottaa yhä kompleksisemmaksi käyvien nopeiden, laajalla kaistalla toimivien signaalien tuottamista. Tyypillisesti tämä on vaatinut useiden työkalujen käyttöä, jolloin suunnittelijalle on jäänyt esimerkiksi aaltomuotojen ajoituksen sovittaminen ja erilaisten kantoaaltojen uudelleen näytteistäminen.

Uuden ohjelmiston avulla voidaan helposti tuottaa räätälöityjä kantataajuus- ja  moduloituja RF-aaltomuotja helpolla vedä-ja-pudota -työkalulla. Ohjelmisto tukee myös aaltomuotojen tuomista muista työkaluista, kuten Agilentin SystemVuesta.

Työkalulla signaalien kokoaminen tapahtuu pudottamalla aaltomuotojaksoja raidoille (tracks) ja modifioimalla jakson ominaisuuksia käyttäjän määrittelemiä parametrjä säätämällä. Esimerkiki kohina ja esikorjaukset voidaan tehdä räätälöidysti.

Jokaisen eri vaiheen aikana Waveform Creator laskee automaattisesti lopullisen aaltomuoton ja näyttää tuloksen ennen kuin se ladataan testeriin.

Työkalua voi testata ilmaiseksi 30 päivän ajan kokeilulisenssillä.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template