JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Mittauslaitevalmistaja Agilent kokee ensi vuonna suuren muutoksen, kun elektroniikan mittauslaitteiden ryhmä irroitetaan omaan yritykseen. Divisioonan Euroopan markkinoinnista vastaava Jim Armentrout näkee muutoksessa pääosin positiivisia vaikutuksia.

- Jatkossa pystymme keskittymään entistä paremmin elektroniikan mittaukseen. Muutoksen jälkeen kaikki ovat sitoutuneita samoihin päämääriin, Armentrout kertoo.

Kun nykyinen Agilent jaetaan, mittauslaitteiden EMG-ryhmän (electronic measurement group) pääkonttori siirtyy Santa Rosaan. Tällä hetkellä odotettavissa ei ole suuria muutoksia henkilöstöön ja Agilentin henkilömäärä esimerkiksi eri maissa säilyy suurin piirtein samana.

Armentroutin mukaan iso haaste on säilyttää suhde suuriin mittausasiakkaisiin samana, vaikka nimi vaihtuu. - Tärkeää on muistaa, että Agilent on johtava yritys simuloinnissa, RF-testauksessa, mikroaaltoalueen tuotekehityksessä ja huippuluokan oskilloskoopeissa.

Voi hyvinkin olla, että suurin haaste muutoksessa tulee olemaan uuden brändin läpivienti. Reilu 10 vuotta sitten Agilent joutui tekemään saman, kun Hewlett-Packardin mittauslaitteet irroitettiin erilleen pc-valmstaja HP:stä.

Jonkin verran nyky-Agilentin puoliskot ovat hyötyneet yhteisesti tutkimuksesta ja tuotekehityksestä. Esimerkiksi indiumfosfidi-pohjaisia komponentteja on tarvittu sekä elektroniikan että biotekniikan mittausratkaisuissa. Armentroutin mukaan on vielä epäselvää, mitkä osat nykyisestä tutkimusorganisaatiosta siirtyvät mihinkin yritykseen.

Uusi nimi nyky-Agilentin EMG-ryhmällä on viimeistään ensi vuoden lopulla.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template