JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Mittauslaitevalmistaja Agilent kokee ensi vuonna suuren muutoksen, kun elektroniikan mittauslaitteiden ryhmä irroitetaan omaan yritykseen. Divisioonan Euroopan markkinoinnista vastaava Jim Armentrout näkee muutoksessa pääosin positiivisia vaikutuksia.

- Jatkossa pystymme keskittymään entistä paremmin elektroniikan mittaukseen. Muutoksen jälkeen kaikki ovat sitoutuneita samoihin päämääriin, Armentrout kertoo.

Kun nykyinen Agilent jaetaan, mittauslaitteiden EMG-ryhmän (electronic measurement group) pääkonttori siirtyy Santa Rosaan. Tällä hetkellä odotettavissa ei ole suuria muutoksia henkilöstöön ja Agilentin henkilömäärä esimerkiksi eri maissa säilyy suurin piirtein samana.

Armentroutin mukaan iso haaste on säilyttää suhde suuriin mittausasiakkaisiin samana, vaikka nimi vaihtuu. - Tärkeää on muistaa, että Agilent on johtava yritys simuloinnissa, RF-testauksessa, mikroaaltoalueen tuotekehityksessä ja huippuluokan oskilloskoopeissa.

Voi hyvinkin olla, että suurin haaste muutoksessa tulee olemaan uuden brändin läpivienti. Reilu 10 vuotta sitten Agilent joutui tekemään saman, kun Hewlett-Packardin mittauslaitteet irroitettiin erilleen pc-valmstaja HP:stä.

Jonkin verran nyky-Agilentin puoliskot ovat hyötyneet yhteisesti tutkimuksesta ja tuotekehityksestä. Esimerkiksi indiumfosfidi-pohjaisia komponentteja on tarvittu sekä elektroniikan että biotekniikan mittausratkaisuissa. Armentroutin mukaan on vielä epäselvää, mitkä osat nykyisestä tutkimusorganisaatiosta siirtyvät mihinkin yritykseen.

Uusi nimi nyky-Agilentin EMG-ryhmällä on viimeistään ensi vuoden lopulla.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template