JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Mittauslaitevalmistaja Agilent kokee ensi vuonna suuren muutoksen, kun elektroniikan mittauslaitteiden ryhmä irroitetaan omaan yritykseen. Divisioonan Euroopan markkinoinnista vastaava Jim Armentrout näkee muutoksessa pääosin positiivisia vaikutuksia.

- Jatkossa pystymme keskittymään entistä paremmin elektroniikan mittaukseen. Muutoksen jälkeen kaikki ovat sitoutuneita samoihin päämääriin, Armentrout kertoo.

Kun nykyinen Agilent jaetaan, mittauslaitteiden EMG-ryhmän (electronic measurement group) pääkonttori siirtyy Santa Rosaan. Tällä hetkellä odotettavissa ei ole suuria muutoksia henkilöstöön ja Agilentin henkilömäärä esimerkiksi eri maissa säilyy suurin piirtein samana.

Armentroutin mukaan iso haaste on säilyttää suhde suuriin mittausasiakkaisiin samana, vaikka nimi vaihtuu. - Tärkeää on muistaa, että Agilent on johtava yritys simuloinnissa, RF-testauksessa, mikroaaltoalueen tuotekehityksessä ja huippuluokan oskilloskoopeissa.

Voi hyvinkin olla, että suurin haaste muutoksessa tulee olemaan uuden brändin läpivienti. Reilu 10 vuotta sitten Agilent joutui tekemään saman, kun Hewlett-Packardin mittauslaitteet irroitettiin erilleen pc-valmstaja HP:stä.

Jonkin verran nyky-Agilentin puoliskot ovat hyötyneet yhteisesti tutkimuksesta ja tuotekehityksestä. Esimerkiksi indiumfosfidi-pohjaisia komponentteja on tarvittu sekä elektroniikan että biotekniikan mittausratkaisuissa. Armentroutin mukaan on vielä epäselvää, mitkä osat nykyisestä tutkimusorganisaatiosta siirtyvät mihinkin yritykseen.

Uusi nimi nyky-Agilentin EMG-ryhmällä on viimeistään ensi vuoden lopulla.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template