JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Moni pieni ja keskisuuri suunnittelutalo käyttää Mentor Graphicsin PADS-ohjelmistoa piirikorttiensa suunnitteluun. Nyt Mentor on lisännyt PADSiin analyysitoimintoja sekä sekasignaali- että nopeiden signaalien suunnitteluun.

Mentorin työkalupaletissa PADS on tarkoitettu yksittäisten suunnittelijoiden käyttöön. Suuria tiimejä palvelee paremmin yhtiön Xpedition-alusta. PADSin laajennukset kuitenkin osoittavat, että myös pienemmissä projekteissa on yhä useammin kyse sekasignaalisuunnittelusta.

Uuteen PADS-palettiin kuuluvat PADS AMS Design Suite-, PADS AMS Cloud-, PADS HyperLynx DRC- ja PADS HyperLynx DDR -työkalut. Käytännössä PADS-käyttäjät pääsevät kiinni esimerkiksi analyysityökaluihin, jotka aiemmin olivat vain high end -luokan EDA-työkalujen ulottuvilla.

Analyysityökalujen lisäksi PAD_käyttäjät saavat käyttöönsä AMS Cloud -työkalun, jonka kautta suunnittelijat voivat luoda ja jakaa analogia- ja sekasignaalisuunnittelujaan oman verkkoyhteisön kautta. Suunnitteluja voi importoida PADSiin, joten piirejä ei tarvitse manuaalisesti luoda analyysiä varten. Tämän pitäisi parantaa suunnittelun tuottavuutta selvästi.

Uutta on myös mahdollisuus simuloida DDR-muisteja PADS-ympäristössä. Helpommillaan DDR-muistin liittäminen osaksi omaa sekasignaalisuunnittelua onnistuu DDR-velhotyökalun avulla väylän simulointia myöten.

Laajennetun PADSin lisenssihinta vaihtelee 3560-4995 dollarin välillä.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template