JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Moni pieni ja keskisuuri suunnittelutalo käyttää Mentor Graphicsin PADS-ohjelmistoa piirikorttiensa suunnitteluun. Nyt Mentor on lisännyt PADSiin analyysitoimintoja sekä sekasignaali- että nopeiden signaalien suunnitteluun.

Mentorin työkalupaletissa PADS on tarkoitettu yksittäisten suunnittelijoiden käyttöön. Suuria tiimejä palvelee paremmin yhtiön Xpedition-alusta. PADSin laajennukset kuitenkin osoittavat, että myös pienemmissä projekteissa on yhä useammin kyse sekasignaalisuunnittelusta.

Uuteen PADS-palettiin kuuluvat PADS AMS Design Suite-, PADS AMS Cloud-, PADS HyperLynx DRC- ja PADS HyperLynx DDR -työkalut. Käytännössä PADS-käyttäjät pääsevät kiinni esimerkiksi analyysityökaluihin, jotka aiemmin olivat vain high end -luokan EDA-työkalujen ulottuvilla.

Analyysityökalujen lisäksi PAD_käyttäjät saavat käyttöönsä AMS Cloud -työkalun, jonka kautta suunnittelijat voivat luoda ja jakaa analogia- ja sekasignaalisuunnittelujaan oman verkkoyhteisön kautta. Suunnitteluja voi importoida PADSiin, joten piirejä ei tarvitse manuaalisesti luoda analyysiä varten. Tämän pitäisi parantaa suunnittelun tuottavuutta selvästi.

Uutta on myös mahdollisuus simuloida DDR-muisteja PADS-ympäristössä. Helpommillaan DDR-muistin liittäminen osaksi omaa sekasignaalisuunnittelua onnistuu DDR-velhotyökalun avulla väylän simulointia myöten.

Laajennetun PADSin lisenssihinta vaihtelee 3560-4995 dollarin välillä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template