JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Moni pieni ja keskisuuri suunnittelutalo käyttää Mentor Graphicsin PADS-ohjelmistoa piirikorttiensa suunnitteluun. Nyt Mentor on lisännyt PADSiin analyysitoimintoja sekä sekasignaali- että nopeiden signaalien suunnitteluun.

Mentorin työkalupaletissa PADS on tarkoitettu yksittäisten suunnittelijoiden käyttöön. Suuria tiimejä palvelee paremmin yhtiön Xpedition-alusta. PADSin laajennukset kuitenkin osoittavat, että myös pienemmissä projekteissa on yhä useammin kyse sekasignaalisuunnittelusta.

Uuteen PADS-palettiin kuuluvat PADS AMS Design Suite-, PADS AMS Cloud-, PADS HyperLynx DRC- ja PADS HyperLynx DDR -työkalut. Käytännössä PADS-käyttäjät pääsevät kiinni esimerkiksi analyysityökaluihin, jotka aiemmin olivat vain high end -luokan EDA-työkalujen ulottuvilla.

Analyysityökalujen lisäksi PAD_käyttäjät saavat käyttöönsä AMS Cloud -työkalun, jonka kautta suunnittelijat voivat luoda ja jakaa analogia- ja sekasignaalisuunnittelujaan oman verkkoyhteisön kautta. Suunnitteluja voi importoida PADSiin, joten piirejä ei tarvitse manuaalisesti luoda analyysiä varten. Tämän pitäisi parantaa suunnittelun tuottavuutta selvästi.

Uutta on myös mahdollisuus simuloida DDR-muisteja PADS-ympäristössä. Helpommillaan DDR-muistin liittäminen osaksi omaa sekasignaalisuunnittelua onnistuu DDR-velhotyökalun avulla väylän simulointia myöten.

Laajennetun PADSin lisenssihinta vaihtelee 3560-4995 dollarin välillä.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template