JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Moni pieni ja keskisuuri suunnittelutalo käyttää Mentor Graphicsin PADS-ohjelmistoa piirikorttiensa suunnitteluun. Nyt Mentor on lisännyt PADSiin analyysitoimintoja sekä sekasignaali- että nopeiden signaalien suunnitteluun.

Mentorin työkalupaletissa PADS on tarkoitettu yksittäisten suunnittelijoiden käyttöön. Suuria tiimejä palvelee paremmin yhtiön Xpedition-alusta. PADSin laajennukset kuitenkin osoittavat, että myös pienemmissä projekteissa on yhä useammin kyse sekasignaalisuunnittelusta.

Uuteen PADS-palettiin kuuluvat PADS AMS Design Suite-, PADS AMS Cloud-, PADS HyperLynx DRC- ja PADS HyperLynx DDR -työkalut. Käytännössä PADS-käyttäjät pääsevät kiinni esimerkiksi analyysityökaluihin, jotka aiemmin olivat vain high end -luokan EDA-työkalujen ulottuvilla.

Analyysityökalujen lisäksi PAD_käyttäjät saavat käyttöönsä AMS Cloud -työkalun, jonka kautta suunnittelijat voivat luoda ja jakaa analogia- ja sekasignaalisuunnittelujaan oman verkkoyhteisön kautta. Suunnitteluja voi importoida PADSiin, joten piirejä ei tarvitse manuaalisesti luoda analyysiä varten. Tämän pitäisi parantaa suunnittelun tuottavuutta selvästi.

Uutta on myös mahdollisuus simuloida DDR-muisteja PADS-ympäristössä. Helpommillaan DDR-muistin liittäminen osaksi omaa sekasignaalisuunnittelua onnistuu DDR-velhotyökalun avulla väylän simulointia myöten.

Laajennetun PADSin lisenssihinta vaihtelee 3560-4995 dollarin välillä.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template