JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

UPS-laitteistaan tunnettu Eaton tekee edelleen valmistusta Suomessa. Nyt Eaton kertoo valinneensa Takayan nopean testerin piirikorttien testaamiseen. Koneen toimitti Eatonille EP-TEQ.

Takayan Flying Probe- testerit, joita Pohjoismaissa ja Baltiassa edustaa EP-TEQ, ovat testausjärjestelmiä havaitsemaan ladottujen piirilevyjen tuotantovikoja käyttäen erittäin nopeasti liikkuvia, toisistaan riippumattomia mittausneuloja niin, että tavanomaista neulapetiadapteria ei enää tarvita.

Eatonille toimitetaan malli APT-9411CE. Testipäiden (probe) nopeudeksi Takaya ilmoittaa 0,02-0,05 sekuntia askelta kohti, eli komponenttien liitännät testataan huippuvauhtia.

Eatonille nopea ja joustava testaaminen on tärkeä kriteeri. - Toimitamme keskusvarastostamme Suomesta varaosia kenttähuoltotiimeillemme ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa. UPS-tuotteellamme on tärkeä rooli asiakkaidemme kriittisten sähkökuormien suojauksessa, joten mikäli osa on huollon yhteydessä vaihdettava , on erityisen tärkeää, että se on huolellisesti testattu ennen asentamista, sanoo palvelupäällikkö Mikko Hakala.

- Meillä on laaja valikoima piirilevyjä varaosatarkoituksiin , mutta toisaalta volyymit ovat suhteellisen pieniä. Siksi Takaya Flying Probe- testeri vastaa tarpeisiimme tarjoamalla tarvittavaa joustavuutta testata erilaisia ladottuja piirilevyjä, hän jatkaa.

Takayan testereitä Pohjoismaissa ja Baltiassa edustavan EP-TEQ:n Petri Järvenpää kehuu laitteiden kattavuutta. Liitäntöjen lisäksi niillä onnostuu laaja optinen tarkastus. - Referenssipisteiden lisäksi komponentin polariteetti, puuttuvat komponentit, rotaatio eli oikea asennussuunta, OCR ja viivakoodit, Järvenpää luettelee.

Eatonin tilaama malli testaa piirikortista yhden puolen kerrallaan, mutta Takayan mallistossa on myös testeri, jossa mittapäät testaavat 2-puolisen kortit molemmat puolen samaan aikaan.

Lisätietoja osoitteesta www.ep-teq.com

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template