JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

UPS-laitteistaan tunnettu Eaton tekee edelleen valmistusta Suomessa. Nyt Eaton kertoo valinneensa Takayan nopean testerin piirikorttien testaamiseen. Koneen toimitti Eatonille EP-TEQ.

Takayan Flying Probe- testerit, joita Pohjoismaissa ja Baltiassa edustaa EP-TEQ, ovat testausjärjestelmiä havaitsemaan ladottujen piirilevyjen tuotantovikoja käyttäen erittäin nopeasti liikkuvia, toisistaan riippumattomia mittausneuloja niin, että tavanomaista neulapetiadapteria ei enää tarvita.

Eatonille toimitetaan malli APT-9411CE. Testipäiden (probe) nopeudeksi Takaya ilmoittaa 0,02-0,05 sekuntia askelta kohti, eli komponenttien liitännät testataan huippuvauhtia.

Eatonille nopea ja joustava testaaminen on tärkeä kriteeri. - Toimitamme keskusvarastostamme Suomesta varaosia kenttähuoltotiimeillemme ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa. UPS-tuotteellamme on tärkeä rooli asiakkaidemme kriittisten sähkökuormien suojauksessa, joten mikäli osa on huollon yhteydessä vaihdettava , on erityisen tärkeää, että se on huolellisesti testattu ennen asentamista, sanoo palvelupäällikkö Mikko Hakala.

- Meillä on laaja valikoima piirilevyjä varaosatarkoituksiin , mutta toisaalta volyymit ovat suhteellisen pieniä. Siksi Takaya Flying Probe- testeri vastaa tarpeisiimme tarjoamalla tarvittavaa joustavuutta testata erilaisia ladottuja piirilevyjä, hän jatkaa.

Takayan testereitä Pohjoismaissa ja Baltiassa edustavan EP-TEQ:n Petri Järvenpää kehuu laitteiden kattavuutta. Liitäntöjen lisäksi niillä onnostuu laaja optinen tarkastus. - Referenssipisteiden lisäksi komponentin polariteetti, puuttuvat komponentit, rotaatio eli oikea asennussuunta, OCR ja viivakoodit, Järvenpää luettelee.

Eatonin tilaama malli testaa piirikortista yhden puolen kerrallaan, mutta Takayan mallistossa on myös testeri, jossa mittapäät testaavat 2-puolisen kortit molemmat puolen samaan aikaan.

Lisätietoja osoitteesta www.ep-teq.com

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template