JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

UPS-laitteistaan tunnettu Eaton tekee edelleen valmistusta Suomessa. Nyt Eaton kertoo valinneensa Takayan nopean testerin piirikorttien testaamiseen. Koneen toimitti Eatonille EP-TEQ.

Takayan Flying Probe- testerit, joita Pohjoismaissa ja Baltiassa edustaa EP-TEQ, ovat testausjärjestelmiä havaitsemaan ladottujen piirilevyjen tuotantovikoja käyttäen erittäin nopeasti liikkuvia, toisistaan riippumattomia mittausneuloja niin, että tavanomaista neulapetiadapteria ei enää tarvita.

Eatonille toimitetaan malli APT-9411CE. Testipäiden (probe) nopeudeksi Takaya ilmoittaa 0,02-0,05 sekuntia askelta kohti, eli komponenttien liitännät testataan huippuvauhtia.

Eatonille nopea ja joustava testaaminen on tärkeä kriteeri. - Toimitamme keskusvarastostamme Suomesta varaosia kenttähuoltotiimeillemme ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa. UPS-tuotteellamme on tärkeä rooli asiakkaidemme kriittisten sähkökuormien suojauksessa, joten mikäli osa on huollon yhteydessä vaihdettava , on erityisen tärkeää, että se on huolellisesti testattu ennen asentamista, sanoo palvelupäällikkö Mikko Hakala.

- Meillä on laaja valikoima piirilevyjä varaosatarkoituksiin , mutta toisaalta volyymit ovat suhteellisen pieniä. Siksi Takaya Flying Probe- testeri vastaa tarpeisiimme tarjoamalla tarvittavaa joustavuutta testata erilaisia ladottuja piirilevyjä, hän jatkaa.

Takayan testereitä Pohjoismaissa ja Baltiassa edustavan EP-TEQ:n Petri Järvenpää kehuu laitteiden kattavuutta. Liitäntöjen lisäksi niillä onnostuu laaja optinen tarkastus. - Referenssipisteiden lisäksi komponentin polariteetti, puuttuvat komponentit, rotaatio eli oikea asennussuunta, OCR ja viivakoodit, Järvenpää luettelee.

Eatonin tilaama malli testaa piirikortista yhden puolen kerrallaan, mutta Takayan mallistossa on myös testeri, jossa mittapäät testaavat 2-puolisen kortit molemmat puolen samaan aikaan.

Lisätietoja osoitteesta www.ep-teq.com

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template