JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

UPS-laitteistaan tunnettu Eaton tekee edelleen valmistusta Suomessa. Nyt Eaton kertoo valinneensa Takayan nopean testerin piirikorttien testaamiseen. Koneen toimitti Eatonille EP-TEQ.

Takayan Flying Probe- testerit, joita Pohjoismaissa ja Baltiassa edustaa EP-TEQ, ovat testausjärjestelmiä havaitsemaan ladottujen piirilevyjen tuotantovikoja käyttäen erittäin nopeasti liikkuvia, toisistaan riippumattomia mittausneuloja niin, että tavanomaista neulapetiadapteria ei enää tarvita.

Eatonille toimitetaan malli APT-9411CE. Testipäiden (probe) nopeudeksi Takaya ilmoittaa 0,02-0,05 sekuntia askelta kohti, eli komponenttien liitännät testataan huippuvauhtia.

Eatonille nopea ja joustava testaaminen on tärkeä kriteeri. - Toimitamme keskusvarastostamme Suomesta varaosia kenttähuoltotiimeillemme ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Afrikkaa. UPS-tuotteellamme on tärkeä rooli asiakkaidemme kriittisten sähkökuormien suojauksessa, joten mikäli osa on huollon yhteydessä vaihdettava , on erityisen tärkeää, että se on huolellisesti testattu ennen asentamista, sanoo palvelupäällikkö Mikko Hakala.

- Meillä on laaja valikoima piirilevyjä varaosatarkoituksiin , mutta toisaalta volyymit ovat suhteellisen pieniä. Siksi Takaya Flying Probe- testeri vastaa tarpeisiimme tarjoamalla tarvittavaa joustavuutta testata erilaisia ladottuja piirilevyjä, hän jatkaa.

Takayan testereitä Pohjoismaissa ja Baltiassa edustavan EP-TEQ:n Petri Järvenpää kehuu laitteiden kattavuutta. Liitäntöjen lisäksi niillä onnostuu laaja optinen tarkastus. - Referenssipisteiden lisäksi komponentin polariteetti, puuttuvat komponentit, rotaatio eli oikea asennussuunta, OCR ja viivakoodit, Järvenpää luettelee.

Eatonin tilaama malli testaa piirikortista yhden puolen kerrallaan, mutta Takayan mallistossa on myös testeri, jossa mittapäät testaavat 2-puolisen kortit molemmat puolen samaan aikaan.

Lisätietoja osoitteesta www.ep-teq.com

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template