JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Litiumioniakku on tämän hetken suosituin kannettavien laitteiden akkukemiatekniikka. Akun suunnitteleminen omaan laitteeseen voi kuitenkin olla hankalaa, kuten Samsungin Note 7 -seikkailu osoitti. Varta Storage on esitellyt alustan, joka helpottaa näitä ongelmia.

Vartan CellPac BLOX -alusta on oikeastaan palvelu, jossa laitevalmistaja voi nopeasti ja edullisesti suunnitella omaan sovellukseen ja sen tarkkoihin vaatimuksiin sopivan LiIon-akun. Valmistaja voi valita laajasta valikoima erilaiai kennoja, suojausmoduuleja ja liittimiä.

Näiden speksien avulla Vartan palvelussa voi suunnitella ja valmistaa nopeasti akun 150-7800 milliampeerituntia vaativiin sovelluksiin. Vartan mukaan valmiin akun saa speksien mukaan toimitettuna 12-16 viikossa.

Erilaisia kennojen ja suojauspiirien yhdistelmiä on tarjolla yli viisikymmentä. Ne on testattu ja validoitu Vartan toimesta. Komponenttien valintaan Vartan on laatinut tarkan CellPac BLOX käsikirjan.

Palvelu on tarjolla Vartan akkutuottieden jakelijoiden kautta ympäri Eurooppaa.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template