JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Litiumioniakku on tämän hetken suosituin kannettavien laitteiden akkukemiatekniikka. Akun suunnitteleminen omaan laitteeseen voi kuitenkin olla hankalaa, kuten Samsungin Note 7 -seikkailu osoitti. Varta Storage on esitellyt alustan, joka helpottaa näitä ongelmia.

Vartan CellPac BLOX -alusta on oikeastaan palvelu, jossa laitevalmistaja voi nopeasti ja edullisesti suunnitella omaan sovellukseen ja sen tarkkoihin vaatimuksiin sopivan LiIon-akun. Valmistaja voi valita laajasta valikoima erilaiai kennoja, suojausmoduuleja ja liittimiä.

Näiden speksien avulla Vartan palvelussa voi suunnitella ja valmistaa nopeasti akun 150-7800 milliampeerituntia vaativiin sovelluksiin. Vartan mukaan valmiin akun saa speksien mukaan toimitettuna 12-16 viikossa.

Erilaisia kennojen ja suojauspiirien yhdistelmiä on tarjolla yli viisikymmentä. Ne on testattu ja validoitu Vartan toimesta. Komponenttien valintaan Vartan on laatinut tarkan CellPac BLOX käsikirjan.

Palvelu on tarjolla Vartan akkutuottieden jakelijoiden kautta ympäri Eurooppaa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template