JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Litiumioniakku on tämän hetken suosituin kannettavien laitteiden akkukemiatekniikka. Akun suunnitteleminen omaan laitteeseen voi kuitenkin olla hankalaa, kuten Samsungin Note 7 -seikkailu osoitti. Varta Storage on esitellyt alustan, joka helpottaa näitä ongelmia.

Vartan CellPac BLOX -alusta on oikeastaan palvelu, jossa laitevalmistaja voi nopeasti ja edullisesti suunnitella omaan sovellukseen ja sen tarkkoihin vaatimuksiin sopivan LiIon-akun. Valmistaja voi valita laajasta valikoima erilaiai kennoja, suojausmoduuleja ja liittimiä.

Näiden speksien avulla Vartan palvelussa voi suunnitella ja valmistaa nopeasti akun 150-7800 milliampeerituntia vaativiin sovelluksiin. Vartan mukaan valmiin akun saa speksien mukaan toimitettuna 12-16 viikossa.

Erilaisia kennojen ja suojauspiirien yhdistelmiä on tarjolla yli viisikymmentä. Ne on testattu ja validoitu Vartan toimesta. Komponenttien valintaan Vartan on laatinut tarkan CellPac BLOX käsikirjan.

Palvelu on tarjolla Vartan akkutuottieden jakelijoiden kautta ympäri Eurooppaa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template