JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdetoimittaja Powerbox tuo markkinoille uuden, Automotive-tuotelinjaansa täydentävän älykkään DC/DC-laturin. ENA200-Charger-laturissa hyödynnetään uusimpia älykkään latauksen teknologioita, joten se vastaa autonvalmistajien ja muun teollisuuden nouseviin vaatimuksiin älykkäistä ja joustavista latausratkaisuista.

ENA200-Charger on osa asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyä yhden koon konseptia eli laturi mahtuu saman kokoiseen IP21-koteloon kuin DC/DC-muuntimet ENA100 ja ENA200. ENA200-Chargerissa käytetyn mikro-ohjaimen edistyksellinen laiteohjelmisto takaa optimaalisen latausprosessin ja akun pidemmän kestoiän.

Yksikössä on valmiina latausalgoritmit vakiomallisille lyijyhappo-, AGM (Absorbed Glass Matte)-, geeli- ja kalsiumakuille, mutta siihen voidaan ladata myös juuri asiakkaan akkusovellusta vastaava latausprofiili. ENA200-Chargerissa on latauksen aikainen lämpötilan valvonta ja älykäs kipinäsuojaus.

ENA200-Chargeria saa kahdella tulojännitteellä 12 ja 24 voltin järjestelmiin. Laturissa on kehittynyt latausjännitteen säätö 12 voltin akuille, suurin latausvirta on 15 ampeeria ja huipputeho 216 wattia. Laitteen galvaanisen erotuksen eristysjännitys on 500 VDC (tulo/lähtö/kotelo).

Autoteollisuuden uuden sukupolven laitteet ja vaativat teollisuuden sovellukset esimerkiksi kaivos- ja metsäteollisuuden koneissa, kuorma- ja säiliöautoissa, paikannusjärjestelmissä, trukeissa ja sähköautoissa sekä puhdistuskoneissa edellyttävät yksinkertaisempia, tehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja latauksen säätöön lukemattomissa sovelluksissa. Erillisten, akkukäyttöisten laitejärjestelmien suunnittelussa haasteita aiheuttavat usein sekä akkuteknologian että käytettävän laturin valinta. Tänä päivänä laturit asennetaan usein yhä ahtaampiin kohteisiin, jolloin laturin koolla on väliä.

Powerbox ENA200-Charger on suunniteltu helpottamaan järjestelmäintegrointia. Matalaan, 116 x 88 x 18 millin polykarbonaattikoteloon rakennettu yksikkö on markkinoiden ohuimpia DC/DC-latureita. Integroidussa peruslevyssä on neljä kiinnitysreikää, joista se voidaan kiinnittää ajoneuvon alustaan tai asennuslevylle.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template