JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdetoimittaja Powerbox tuo markkinoille uuden, Automotive-tuotelinjaansa täydentävän älykkään DC/DC-laturin. ENA200-Charger-laturissa hyödynnetään uusimpia älykkään latauksen teknologioita, joten se vastaa autonvalmistajien ja muun teollisuuden nouseviin vaatimuksiin älykkäistä ja joustavista latausratkaisuista.

ENA200-Charger on osa asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyä yhden koon konseptia eli laturi mahtuu saman kokoiseen IP21-koteloon kuin DC/DC-muuntimet ENA100 ja ENA200. ENA200-Chargerissa käytetyn mikro-ohjaimen edistyksellinen laiteohjelmisto takaa optimaalisen latausprosessin ja akun pidemmän kestoiän.

Yksikössä on valmiina latausalgoritmit vakiomallisille lyijyhappo-, AGM (Absorbed Glass Matte)-, geeli- ja kalsiumakuille, mutta siihen voidaan ladata myös juuri asiakkaan akkusovellusta vastaava latausprofiili. ENA200-Chargerissa on latauksen aikainen lämpötilan valvonta ja älykäs kipinäsuojaus.

ENA200-Chargeria saa kahdella tulojännitteellä 12 ja 24 voltin järjestelmiin. Laturissa on kehittynyt latausjännitteen säätö 12 voltin akuille, suurin latausvirta on 15 ampeeria ja huipputeho 216 wattia. Laitteen galvaanisen erotuksen eristysjännitys on 500 VDC (tulo/lähtö/kotelo).

Autoteollisuuden uuden sukupolven laitteet ja vaativat teollisuuden sovellukset esimerkiksi kaivos- ja metsäteollisuuden koneissa, kuorma- ja säiliöautoissa, paikannusjärjestelmissä, trukeissa ja sähköautoissa sekä puhdistuskoneissa edellyttävät yksinkertaisempia, tehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja latauksen säätöön lukemattomissa sovelluksissa. Erillisten, akkukäyttöisten laitejärjestelmien suunnittelussa haasteita aiheuttavat usein sekä akkuteknologian että käytettävän laturin valinta. Tänä päivänä laturit asennetaan usein yhä ahtaampiin kohteisiin, jolloin laturin koolla on väliä.

Powerbox ENA200-Charger on suunniteltu helpottamaan järjestelmäintegrointia. Matalaan, 116 x 88 x 18 millin polykarbonaattikoteloon rakennettu yksikkö on markkinoiden ohuimpia DC/DC-latureita. Integroidussa peruslevyssä on neljä kiinnitysreikää, joista se voidaan kiinnittää ajoneuvon alustaan tai asennuslevylle.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template