JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdetoimittaja Powerbox tuo markkinoille uuden, Automotive-tuotelinjaansa täydentävän älykkään DC/DC-laturin. ENA200-Charger-laturissa hyödynnetään uusimpia älykkään latauksen teknologioita, joten se vastaa autonvalmistajien ja muun teollisuuden nouseviin vaatimuksiin älykkäistä ja joustavista latausratkaisuista.

ENA200-Charger on osa asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitettyä yhden koon konseptia eli laturi mahtuu saman kokoiseen IP21-koteloon kuin DC/DC-muuntimet ENA100 ja ENA200. ENA200-Chargerissa käytetyn mikro-ohjaimen edistyksellinen laiteohjelmisto takaa optimaalisen latausprosessin ja akun pidemmän kestoiän.

Yksikössä on valmiina latausalgoritmit vakiomallisille lyijyhappo-, AGM (Absorbed Glass Matte)-, geeli- ja kalsiumakuille, mutta siihen voidaan ladata myös juuri asiakkaan akkusovellusta vastaava latausprofiili. ENA200-Chargerissa on latauksen aikainen lämpötilan valvonta ja älykäs kipinäsuojaus.

ENA200-Chargeria saa kahdella tulojännitteellä 12 ja 24 voltin järjestelmiin. Laturissa on kehittynyt latausjännitteen säätö 12 voltin akuille, suurin latausvirta on 15 ampeeria ja huipputeho 216 wattia. Laitteen galvaanisen erotuksen eristysjännitys on 500 VDC (tulo/lähtö/kotelo).

Autoteollisuuden uuden sukupolven laitteet ja vaativat teollisuuden sovellukset esimerkiksi kaivos- ja metsäteollisuuden koneissa, kuorma- ja säiliöautoissa, paikannusjärjestelmissä, trukeissa ja sähköautoissa sekä puhdistuskoneissa edellyttävät yksinkertaisempia, tehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja latauksen säätöön lukemattomissa sovelluksissa. Erillisten, akkukäyttöisten laitejärjestelmien suunnittelussa haasteita aiheuttavat usein sekä akkuteknologian että käytettävän laturin valinta. Tänä päivänä laturit asennetaan usein yhä ahtaampiin kohteisiin, jolloin laturin koolla on väliä.

Powerbox ENA200-Charger on suunniteltu helpottamaan järjestelmäintegrointia. Matalaan, 116 x 88 x 18 millin polykarbonaattikoteloon rakennettu yksikkö on markkinoiden ohuimpia DC/DC-latureita. Integroidussa peruslevyssä on neljä kiinnitysreikää, joista se voidaan kiinnittää ajoneuvon alustaan tai asennuslevylle.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template