JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

XP Power on julkaissut uudet pienikokoiset DC-DC-moduulit lääketieteellisiin laitteisiin. 2-wattiset IML02- ja ISM02-moduulit täyttävät vaadittavat eristysvälit tulo- ja lähtöjännitteen välillä. Moduulit soveltuvat käytettäväksi potilaisiin liitettäviin sovelluksiin. Vuotovirta on hyvin pieni eli 2 mikroampeeria.

2 watin lähtöteholla varustetut moduulit ovat saatavina sekä yksi- että kaksilähtöisenä, joko SMD-mallisena tai reikiin asennettavina. Kotelot ovat mallia SIP-7.

IML02-moduulit ovat kooltaan 19,5 x 9,8 x 12,5 milliä. ISM02-moduuli on kooltaan 24,0 x 18,0 x 9,0 milliä. Näin moduulit vievät vähemmän tilaa sovelluksissa kuin useimmat muut markkinoilta olevat.

Molemmat muuntimet toimivat laajennetulla käyttölämpötila-alueella. IML02 toimii -40---+85 asteessa ja ISM02 -25...+105 asteessa. IML02 on saatavana nimellistulojännitteille 5, 12,15 ja 24VDC, kun ISM02 on saatavana jännitteille 5, 12 ja 24 VDC.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template