JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

XP Power on julkaissut uudet pienikokoiset DC-DC-moduulit lääketieteellisiin laitteisiin. 2-wattiset IML02- ja ISM02-moduulit täyttävät vaadittavat eristysvälit tulo- ja lähtöjännitteen välillä. Moduulit soveltuvat käytettäväksi potilaisiin liitettäviin sovelluksiin. Vuotovirta on hyvin pieni eli 2 mikroampeeria.

2 watin lähtöteholla varustetut moduulit ovat saatavina sekä yksi- että kaksilähtöisenä, joko SMD-mallisena tai reikiin asennettavina. Kotelot ovat mallia SIP-7.

IML02-moduulit ovat kooltaan 19,5 x 9,8 x 12,5 milliä. ISM02-moduuli on kooltaan 24,0 x 18,0 x 9,0 milliä. Näin moduulit vievät vähemmän tilaa sovelluksissa kuin useimmat muut markkinoilta olevat.

Molemmat muuntimet toimivat laajennetulla käyttölämpötila-alueella. IML02 toimii -40---+85 asteessa ja ISM02 -25...+105 asteessa. IML02 on saatavana nimellistulojännitteille 5, 12,15 ja 24VDC, kun ISM02 on saatavana jännitteille 5, 12 ja 24 VDC.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template