JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

XP Power on julkaissut uudet pienikokoiset DC-DC-moduulit lääketieteellisiin laitteisiin. 2-wattiset IML02- ja ISM02-moduulit täyttävät vaadittavat eristysvälit tulo- ja lähtöjännitteen välillä. Moduulit soveltuvat käytettäväksi potilaisiin liitettäviin sovelluksiin. Vuotovirta on hyvin pieni eli 2 mikroampeeria.

2 watin lähtöteholla varustetut moduulit ovat saatavina sekä yksi- että kaksilähtöisenä, joko SMD-mallisena tai reikiin asennettavina. Kotelot ovat mallia SIP-7.

IML02-moduulit ovat kooltaan 19,5 x 9,8 x 12,5 milliä. ISM02-moduuli on kooltaan 24,0 x 18,0 x 9,0 milliä. Näin moduulit vievät vähemmän tilaa sovelluksissa kuin useimmat muut markkinoilta olevat.

Molemmat muuntimet toimivat laajennetulla käyttölämpötila-alueella. IML02 toimii -40---+85 asteessa ja ISM02 -25...+105 asteessa. IML02 on saatavana nimellistulojännitteille 5, 12,15 ja 24VDC, kun ISM02 on saatavana jännitteille 5, 12 ja 24 VDC.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template