JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nokia Solutions and Networks kertoo kehittäneensä ohjelmistoratkaisun, joka parantaa datanopeuksia sen Flexi-tukiasemiin pohjaavissa LTE-verkoissa merkittävästi.

NSN on kehittänyt Smart Scheduler -ohjelmistoaan niin, että LTE-solun reunalla uplink-yhteys eli linkki käyttäjltä verkkoon nopeutuu 50 prosenttia. Samalla solun kapasiteetti verkkoon päin kasvaa jopa viidenneksen.

Lisänopeus ja -kapasiteetti on saavutettavissa sekä taajuusjakoisissa FDD-LTE-verkoissa että aikajakoisissa TD-LTE-verkoissa yksinkertaisella tukiasemien ohjelmistopäivityksellä.

LTE-tuotteista NSN:llä vastaava Tero Peltola sanoo, että Smart Scheduler on aina ollut yhtiön LTE-ratkaisun kruununjalokivi.

Scheduler tai skeduloija on pieni ohjelmisto tukiasemassa, jonka tehtävä on jakaa verkkoresursseja käyttäjille matkapuhelinsolussa. Näitä algoritmeja ei ole määritlety 3GPP-standardeissa, joten kyse on valmistajakohtaisista ratkaisuista.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template