JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Anritsu on esitellyt uuden toiminnon MT9090A-verkkotestereihinsä. Fiber Visualizerin avulla testerillä voidaan tehdä erittäin tarkkoja mittauksia kuituverkoissa ja niiden liitännöissä kentällä. Huoltohenkilöstöllä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuituyhteyksistä, Anritsu kehuu.

 

Ohjelmistopaketin avulla verkkotesterillä voidaan testata ja tarkistaa kaikenlaisia kuituyhteyksiä hyödyntäviä verkkoja verkkoyhteyksistä valvontakamerajärjestelmiin ja METRO-verkkoihin. Työkalun avulla testattavat parametrit valikoituvat automaattisesti ja laite ilmoittaa, läpäiseeko yhteys testiä.

Anritsulla liiketoiminnan kehityksestä vastaava Stephen Colangelo sanoo, että Fiber Visualizer muuttaa täysin sen, miten optisten verkkojen testausta kentällä tehdään ja miten tulokset dokumentoidaan.

Itse mittausprosessi on työkalussa tehty helpoksi. Askel askeleelta ohjelmisto opastaa parametrien valinnassa, signaalin sieppauksessa, analyysissä, tulosten tulkinnassa ja raporttien laatimissa. Testin lopussa mitattavasta yhteydestä esitetään graafinen yhteenveto. Tulokset viedään pdf-muotoon.

Uusissa MT9090A-testereissä kuituanalyysi on vakiona. Nykykäyttäjät voivat päivittää laitteensa ilman kustannuksia.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template