JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Anritsu on esitellyt uuden toiminnon MT9090A-verkkotestereihinsä. Fiber Visualizerin avulla testerillä voidaan tehdä erittäin tarkkoja mittauksia kuituverkoissa ja niiden liitännöissä kentällä. Huoltohenkilöstöllä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuituyhteyksistä, Anritsu kehuu.

 

Ohjelmistopaketin avulla verkkotesterillä voidaan testata ja tarkistaa kaikenlaisia kuituyhteyksiä hyödyntäviä verkkoja verkkoyhteyksistä valvontakamerajärjestelmiin ja METRO-verkkoihin. Työkalun avulla testattavat parametrit valikoituvat automaattisesti ja laite ilmoittaa, läpäiseeko yhteys testiä.

Anritsulla liiketoiminnan kehityksestä vastaava Stephen Colangelo sanoo, että Fiber Visualizer muuttaa täysin sen, miten optisten verkkojen testausta kentällä tehdään ja miten tulokset dokumentoidaan.

Itse mittausprosessi on työkalussa tehty helpoksi. Askel askeleelta ohjelmisto opastaa parametrien valinnassa, signaalin sieppauksessa, analyysissä, tulosten tulkinnassa ja raporttien laatimissa. Testin lopussa mitattavasta yhteydestä esitetään graafinen yhteenveto. Tulokset viedään pdf-muotoon.

Uusissa MT9090A-testereissä kuituanalyysi on vakiona. Nykykäyttäjät voivat päivittää laitteensa ilman kustannuksia.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template