JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Anritsu on esitellyt uuden toiminnon MT9090A-verkkotestereihinsä. Fiber Visualizerin avulla testerillä voidaan tehdä erittäin tarkkoja mittauksia kuituverkoissa ja niiden liitännöissä kentällä. Huoltohenkilöstöllä ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kuituyhteyksistä, Anritsu kehuu.

 

Ohjelmistopaketin avulla verkkotesterillä voidaan testata ja tarkistaa kaikenlaisia kuituyhteyksiä hyödyntäviä verkkoja verkkoyhteyksistä valvontakamerajärjestelmiin ja METRO-verkkoihin. Työkalun avulla testattavat parametrit valikoituvat automaattisesti ja laite ilmoittaa, läpäiseeko yhteys testiä.

Anritsulla liiketoiminnan kehityksestä vastaava Stephen Colangelo sanoo, että Fiber Visualizer muuttaa täysin sen, miten optisten verkkojen testausta kentällä tehdään ja miten tulokset dokumentoidaan.

Itse mittausprosessi on työkalussa tehty helpoksi. Askel askeleelta ohjelmisto opastaa parametrien valinnassa, signaalin sieppauksessa, analyysissä, tulosten tulkinnassa ja raporttien laatimissa. Testin lopussa mitattavasta yhteydestä esitetään graafinen yhteenveto. Tulokset viedään pdf-muotoon.

Uusissa MT9090A-testereissä kuituanalyysi on vakiona. Nykykäyttäjät voivat päivittää laitteensa ilman kustannuksia.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template