JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Keysight Technologies on esitellyt verkkoanalysaattoriin perustuvan mittausratkaisun, jolla kehittäjät voivat tuottaa tarkempia laitteita millimetriaalloille aina 120 gigahertsiin asti.

Uusi ratkaisu tottelee nimeä N5290/91A. Se perustuu PNA- tai PNA-X-sarjan verkkoanalysaattoriin, johon on liitetty N5293A-aarjan taajuuden laajennin sekä kaksi- tai nelikanavainen N5292A-ohjain. Testattava laite liitetään pakettiin vankoilla 1 millin testiliitännöillä.

Paketin avulla voidaan karakterisoida ja mallintaa laitteita ja piirejä erittäin tarkasti 900 hertsistä aina 120 gigahertsiin. Esimerkiksi vaihevakaus on alle 0,15 astetta. Kiekkotasolla mittauksia voidaan tehdä erillisen vahvistimen avulla. Tämä ratkaisu on kehitetty yhdessä Cascade Microtechin kanssa.

Lisätietoja ratkaisusta löytyy Keysightin verkkosivuilta.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template