JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelimesta on tulossa käyttäjäänsä älykkäämpi, hehkuttaa tutkimuslaitos Gartner rehvakkaasti. Pian älyluuri ennustaa seuraavan liikkeesi, seuraavan ostopäätöksesi tai tulkitsee toimintaasi sen perusteella, mitä laite jo tietää. Ennen sinua.

Gartnerin tutkimusjohtaja Carolina Milanesin mukaan älypuhelimesta tulee käyttäjäänsä älykkäämpi vuoteen 2017 mennessä. - Jos liikenne on jumittunut, älypuhelin saattaa herättää sinut aikaisemmin, jotta ehdit kokoukseen pomosi kanssa, Milanesi kuvaa.

Milanesin mukaan kännykkä muuttui älypuhelimeksi teknologian ja sovellusten myötä. - Teknologialla on lisätty laitteisiin toimintoja kuten kamerat, paikannuksen ja anturit. Sovellukset liittävät tekniikan toimintoihin, jotka enimmäkseen helpottavat jokapäiväistä elämäämme.

Henkilökohtaiset pilvipalvelut ovat ennestään parantaneet älypuhelinsovellusten toimintaa. - Sovelluksista tulee ajan myötä parempia, kun ne osaavat aiemman perusteella ennustaa käyttäjien toiveita ja tarpeita, Milanesi jatkaa.

Ensimmäiset täysin automatisoidut palvelut tulevat liittymään pieniin tehtäviin, kuten kalenterin ylläpitoon ja päivittämiseen, sekä vähemmän tärkeisiin sähköposteihin vastaamiseen. Jatkossa käyttäjät antavat sovelluksille yhä enemmän vapauksia tehdä automaattisesti päätöksiä heidän puolestaan.

Älypuhelimesta ei tule käyttäjäänsä älykkäämpi sen tietojenkäsittelykyvyn ansiosta, vaan siksi että pilven avulla ne osaavat päätellä nopeasti asioita käytössään olevan tiedon varassa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template