JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelimesta on tulossa käyttäjäänsä älykkäämpi, hehkuttaa tutkimuslaitos Gartner rehvakkaasti. Pian älyluuri ennustaa seuraavan liikkeesi, seuraavan ostopäätöksesi tai tulkitsee toimintaasi sen perusteella, mitä laite jo tietää. Ennen sinua.

Gartnerin tutkimusjohtaja Carolina Milanesin mukaan älypuhelimesta tulee käyttäjäänsä älykkäämpi vuoteen 2017 mennessä. - Jos liikenne on jumittunut, älypuhelin saattaa herättää sinut aikaisemmin, jotta ehdit kokoukseen pomosi kanssa, Milanesi kuvaa.

Milanesin mukaan kännykkä muuttui älypuhelimeksi teknologian ja sovellusten myötä. - Teknologialla on lisätty laitteisiin toimintoja kuten kamerat, paikannuksen ja anturit. Sovellukset liittävät tekniikan toimintoihin, jotka enimmäkseen helpottavat jokapäiväistä elämäämme.

Henkilökohtaiset pilvipalvelut ovat ennestään parantaneet älypuhelinsovellusten toimintaa. - Sovelluksista tulee ajan myötä parempia, kun ne osaavat aiemman perusteella ennustaa käyttäjien toiveita ja tarpeita, Milanesi jatkaa.

Ensimmäiset täysin automatisoidut palvelut tulevat liittymään pieniin tehtäviin, kuten kalenterin ylläpitoon ja päivittämiseen, sekä vähemmän tärkeisiin sähköposteihin vastaamiseen. Jatkossa käyttäjät antavat sovelluksille yhä enemmän vapauksia tehdä automaattisesti päätöksiä heidän puolestaan.

Älypuhelimesta ei tule käyttäjäänsä älykkäämpi sen tietojenkäsittelykyvyn ansiosta, vaan siksi että pilven avulla ne osaavat päätellä nopeasti asioita käytössään olevan tiedon varassa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template