JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Esimerkiksi älykorttien turvasiruista tunnettu Gemalto on teettänyt tutkimuksen yritysten tietoturvanäkemyksistä. Tulosten perusteella valtaosa yrityksistä näkee, että he pystyvät pitämään hyökkääjät verkkojensa ulkopuolella. Sen sijaan luottamuksellinen data ei ole kovin hyvin suojattu.

Viime vuonna yrityksiltä varastettiin lähes 1,4 miljardia datatietuetta. Tästä huolimatta Gemalton haastattelemista it-asiantuntijoista 94 prosenttia katsoi, että yrityksen verkko on suojattu hyvin tunkeutumisia vastaan.

Sen sijaan 65 prosenttia ei ole kovin vakuuttunut siitä, että tieto esimerkiksi yritystilojen sisällä on kovin hyvin suojattu. 68 prosenttia sanoo, että heidän verkkoihin pääsee luvattomia käyttäjiä.

Luvut perustuvat Gemalton Data Security Confidence -indeksiin, jonka yritys laati nyt neljättä kertaa. Tutkimusta varten haastateltiin 1050 it-ammattilaista. Heistä lähes kuusi kymmenestä uskoo, että kaiki yrityksen sensitiivinen data on täysin turvattu.

Viimeisen vuoden aikana 28 prosenttia yrityksistä on joutunut tietomurron kohteeksi. Varastetusta datasta vain 8 prosenttia oli salattua, tutkimus kertoo.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template