JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Esimerkiksi älykorttien turvasiruista tunnettu Gemalto on teettänyt tutkimuksen yritysten tietoturvanäkemyksistä. Tulosten perusteella valtaosa yrityksistä näkee, että he pystyvät pitämään hyökkääjät verkkojensa ulkopuolella. Sen sijaan luottamuksellinen data ei ole kovin hyvin suojattu.

Viime vuonna yrityksiltä varastettiin lähes 1,4 miljardia datatietuetta. Tästä huolimatta Gemalton haastattelemista it-asiantuntijoista 94 prosenttia katsoi, että yrityksen verkko on suojattu hyvin tunkeutumisia vastaan.

Sen sijaan 65 prosenttia ei ole kovin vakuuttunut siitä, että tieto esimerkiksi yritystilojen sisällä on kovin hyvin suojattu. 68 prosenttia sanoo, että heidän verkkoihin pääsee luvattomia käyttäjiä.

Luvut perustuvat Gemalton Data Security Confidence -indeksiin, jonka yritys laati nyt neljättä kertaa. Tutkimusta varten haastateltiin 1050 it-ammattilaista. Heistä lähes kuusi kymmenestä uskoo, että kaiki yrityksen sensitiivinen data on täysin turvattu.

Viimeisen vuoden aikana 28 prosenttia yrityksistä on joutunut tietomurron kohteeksi. Varastetusta datasta vain 8 prosenttia oli salattua, tutkimus kertoo.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template