JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Sveitsiläinen yritys on kehittänyt ratkaisun, joka tuo rajoittamattoman määrän tallennuskapasiteettia kenen tahansa käyttöön hyvin edullisesti. Teratavun saa neljällä dollarilla, mikä on selvästi monia muita palveluja edullisempi ratkaisu.

Palvelu ja yritys ovat nimeltään pCloud. Se toimii kaikilla alustoilla älypuhelimista Windows- ja linux-tietokoneisiin. Tietokoneella oman datan varmennus käy helposti vetämällä halutut tiedostot tai kansiot pCould-kansioon työpöydällä.

pCould-sovellus salaa kaiken datan jo paikallisesti. Data tallentuu kolmelle palvelimelle Dallasissa sijaitsevaan datakeskukseen TLS/SSL-protokollan yli. pCloud järjesti hakkerikisan, jossa sen dataa sai yrittää kaapata puolen vuoden ajan. Mukana oli 2860 hakkeria, mutta yksikään ei onnistunut.

Sovelluksissa voidaan kaikki data asettaa varmistumaan pCould-palvelimelle automaattisesti. Palveluun tallennettua musiikkia voi myös toistaa suoraan pilvestä verkon yli.

Käyttäjiä pCloudilla on yli kuusi miljoonaa ja määrä kasvaa vauhdilla. Lisätietoja löytyy täältä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template