JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Sveitsiläinen yritys on kehittänyt ratkaisun, joka tuo rajoittamattoman määrän tallennuskapasiteettia kenen tahansa käyttöön hyvin edullisesti. Teratavun saa neljällä dollarilla, mikä on selvästi monia muita palveluja edullisempi ratkaisu.

Palvelu ja yritys ovat nimeltään pCloud. Se toimii kaikilla alustoilla älypuhelimista Windows- ja linux-tietokoneisiin. Tietokoneella oman datan varmennus käy helposti vetämällä halutut tiedostot tai kansiot pCould-kansioon työpöydällä.

pCould-sovellus salaa kaiken datan jo paikallisesti. Data tallentuu kolmelle palvelimelle Dallasissa sijaitsevaan datakeskukseen TLS/SSL-protokollan yli. pCloud järjesti hakkerikisan, jossa sen dataa sai yrittää kaapata puolen vuoden ajan. Mukana oli 2860 hakkeria, mutta yksikään ei onnistunut.

Sovelluksissa voidaan kaikki data asettaa varmistumaan pCould-palvelimelle automaattisesti. Palveluun tallennettua musiikkia voi myös toistaa suoraan pilvestä verkon yli.

Käyttäjiä pCloudilla on yli kuusi miljoonaa ja määrä kasvaa vauhdilla. Lisätietoja löytyy täältä.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template