JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Sveitsiläinen yritys on kehittänyt ratkaisun, joka tuo rajoittamattoman määrän tallennuskapasiteettia kenen tahansa käyttöön hyvin edullisesti. Teratavun saa neljällä dollarilla, mikä on selvästi monia muita palveluja edullisempi ratkaisu.

Palvelu ja yritys ovat nimeltään pCloud. Se toimii kaikilla alustoilla älypuhelimista Windows- ja linux-tietokoneisiin. Tietokoneella oman datan varmennus käy helposti vetämällä halutut tiedostot tai kansiot pCould-kansioon työpöydällä.

pCould-sovellus salaa kaiken datan jo paikallisesti. Data tallentuu kolmelle palvelimelle Dallasissa sijaitsevaan datakeskukseen TLS/SSL-protokollan yli. pCloud järjesti hakkerikisan, jossa sen dataa sai yrittää kaapata puolen vuoden ajan. Mukana oli 2860 hakkeria, mutta yksikään ei onnistunut.

Sovelluksissa voidaan kaikki data asettaa varmistumaan pCould-palvelimelle automaattisesti. Palveluun tallennettua musiikkia voi myös toistaa suoraan pilvestä verkon yli.

Käyttäjiä pCloudilla on yli kuusi miljoonaa ja määrä kasvaa vauhdilla. Lisätietoja löytyy täältä.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template