JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Älypuhelin käy edelleen hyvin kaupaksi. Vuoden toisella neljänneksellä 4G-laitteiden myynti kehittyvillä markkinoilla kiihtyi niin, että ajanjaksolla meni kaupaksi 366,2 miljoonaa laitetta. Gartner kuitenkin varoittelee valmistajia loppuvuodesta.

Tutkimuslaitoksen mukaan flash-muistien ja OLED-näyttöjen pula alkaa vaikuttaa tuotantoon vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Gartnerin mukaan Huawein uusin P10-malli kärsii jo muistien puutteesta.

Myös HTC:llä, LG:llä ja Sonyllä on ongelmia. Samsung ja Apple ovat omine sopimuksineen turvanneet tilanteensa, mutta moni muu kärsii komponenttipulasta.

Toisella neljänneksellä Samsungin markkinaosuus oli 22,5 prosenttia. Applen siivu kutistui hieman 12,1 prosenttiin. Huawei myi lähes 36 miljoonaa laitetta, millä irtosi 9,8 prosentin osuus markkinoista, mutta kiinalaisvalmistajan kasvu hidastui selvästi.

Kahden muun kiinalaisen valmistajan eli Oppon ja Vivon kasvu jatkui ripeänä myös kevään ja alkukesän aikana.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template