JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Älypuhelin käy edelleen hyvin kaupaksi. Vuoden toisella neljänneksellä 4G-laitteiden myynti kehittyvillä markkinoilla kiihtyi niin, että ajanjaksolla meni kaupaksi 366,2 miljoonaa laitetta. Gartner kuitenkin varoittelee valmistajia loppuvuodesta.

Tutkimuslaitoksen mukaan flash-muistien ja OLED-näyttöjen pula alkaa vaikuttaa tuotantoon vuoden jälkimmäisellä puoliskolla. Gartnerin mukaan Huawein uusin P10-malli kärsii jo muistien puutteesta.

Myös HTC:llä, LG:llä ja Sonyllä on ongelmia. Samsung ja Apple ovat omine sopimuksineen turvanneet tilanteensa, mutta moni muu kärsii komponenttipulasta.

Toisella neljänneksellä Samsungin markkinaosuus oli 22,5 prosenttia. Applen siivu kutistui hieman 12,1 prosenttiin. Huawei myi lähes 36 miljoonaa laitetta, millä irtosi 9,8 prosentin osuus markkinoista, mutta kiinalaisvalmistajan kasvu hidastui selvästi.

Kahden muun kiinalaisen valmistajan eli Oppon ja Vivon kasvu jatkui ripeänä myös kevään ja alkukesän aikana.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template