JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Moni odottaa jo malttamattoman saadakseen Applen uuden iPhone 8:n käsiinsä, mutta uusimmat raportit viittaavat siihen, että yhtiöllä on tullut laitteiden valmistuksen kanssa kova kiire.

Macrumours-sivusto raportoi useasta tapauksesta, joissa uuden iPhonen akku olisi turvonnut. Kahdessa tapauksessa turpoaminen on saanut laitteen näytön irtoamaan.

Korjausraporttien mukaan laitteita on ladattu Applen omilla, virallisilla latureilla ja kaapeleilla. Akkujen turpoamiset ovat tapahtuneet yöaikaan, kun kännykkä on jätetty lataukseen.

Apple on kertonut tutkivansa tapauksia, mutta muita kommentteja yhtiöltä ei ole herunut. Tiettävästi ongelma koskettaa vain suurempaa iPhone 8 Plus -mallia.

Samaan aikaan Applen uuden huippumallin eli iPhone X:n toimitukset ovat siirtymässä joulukuulle. Alunperin laite piti tulla toimituksiin marraskuun alussa.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template