JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Microsoft esitteli juuri uuden Surface Book 2 -tietokoneen, jota se kehuu kaikkien aikojen nopeimmaksi Surface-tietokoneeksi. Hienojen speksien seassa loistaa myös tuki USBC-liitännälle, joka ei keväällä kelvannut Surface Pro -laitteeseen.

Tuolloin Microsoft perusteli valintaansa sanomalla, että tärkein USBC-liitännän käyttötapa on lataaminen. Jopa datansiirto oli käyttäjäkyselyiden mukaan selvästi tätä harvinaisempaa, joten USBC oli perusteltua jättää pois.

Uusimman Surface Book 2:n kohdalla maailman on ilmeisesti nytkähtänyt sen verran eteenpäin, että Microsoftillakin on tajuttu USBC:n muuttuminen tärkeimmäksi standardiksi.

Raudaltaan Surface Book 2 on ilmeisen laadukas. Prosessorit ovat 8. polven 2- ja 4-ytimisiä Core-suorittimia ja näytönohjain on Nvidia GeForce GTX 1060. Grafiikkaa laite piirtää ruudulle jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin uusin Macbook Pro, Microsoft kehuu. Akku kestää 17 tuntia

Laitteen halvimman version hinta on 1499 euroa. Lisätietoja Microsoftin Suomen sivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template