JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Microsoft esitteli juuri uuden Surface Book 2 -tietokoneen, jota se kehuu kaikkien aikojen nopeimmaksi Surface-tietokoneeksi. Hienojen speksien seassa loistaa myös tuki USBC-liitännälle, joka ei keväällä kelvannut Surface Pro -laitteeseen.

Tuolloin Microsoft perusteli valintaansa sanomalla, että tärkein USBC-liitännän käyttötapa on lataaminen. Jopa datansiirto oli käyttäjäkyselyiden mukaan selvästi tätä harvinaisempaa, joten USBC oli perusteltua jättää pois.

Uusimman Surface Book 2:n kohdalla maailman on ilmeisesti nytkähtänyt sen verran eteenpäin, että Microsoftillakin on tajuttu USBC:n muuttuminen tärkeimmäksi standardiksi.

Raudaltaan Surface Book 2 on ilmeisen laadukas. Prosessorit ovat 8. polven 2- ja 4-ytimisiä Core-suorittimia ja näytönohjain on Nvidia GeForce GTX 1060. Grafiikkaa laite piirtää ruudulle jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin uusin Macbook Pro, Microsoft kehuu. Akku kestää 17 tuntia

Laitteen halvimman version hinta on 1499 euroa. Lisätietoja Microsoftin Suomen sivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template