JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Microsoft esitteli juuri uuden Surface Book 2 -tietokoneen, jota se kehuu kaikkien aikojen nopeimmaksi Surface-tietokoneeksi. Hienojen speksien seassa loistaa myös tuki USBC-liitännälle, joka ei keväällä kelvannut Surface Pro -laitteeseen.

Tuolloin Microsoft perusteli valintaansa sanomalla, että tärkein USBC-liitännän käyttötapa on lataaminen. Jopa datansiirto oli käyttäjäkyselyiden mukaan selvästi tätä harvinaisempaa, joten USBC oli perusteltua jättää pois.

Uusimman Surface Book 2:n kohdalla maailman on ilmeisesti nytkähtänyt sen verran eteenpäin, että Microsoftillakin on tajuttu USBC:n muuttuminen tärkeimmäksi standardiksi.

Raudaltaan Surface Book 2 on ilmeisen laadukas. Prosessorit ovat 8. polven 2- ja 4-ytimisiä Core-suorittimia ja näytönohjain on Nvidia GeForce GTX 1060. Grafiikkaa laite piirtää ruudulle jopa kaksi kertaa tehokkaammin kuin uusin Macbook Pro, Microsoft kehuu. Akku kestää 17 tuntia

Laitteen halvimman version hinta on 1499 euroa. Lisätietoja Microsoftin Suomen sivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template