JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Internet on mullistanut komponenttien ostamisen. Suunnittelijat ja pienemmät yritykset menevät nyt verkkokauppoihin etsimään omiin projekteihinsa sopivia piirejä. – Tämä näkyy meidän nopeana kasvuna, sanoo verkkokaupastaan tunnetun Mouserin markkinoinnoista Euroopassa vastaava Graham Maggs.

Mouser tunnetaan Suomessakin jo melko hyvin. Yhtiön liikevaihto on Euroopassa tänä vuonna noin 380 miljoonaa dollaria, mistä 1,8 prosenttia tulee Suomesta. Tänä vuonna se tarkoittaa jo lähes seitsemää miljoonaa dollaria. Tällä myynnillä sijoitutaan selvästi kymmenen suurimman jakelijan joukkoon.

Maggs on tyytyväinen myynnin kehitykseen Suomessa. Suomessa on paljon uusia yrityksiä, ja näiden suunnittelijat ovat Mouserin tähtäimessä. – Emme edes tavoittele suurten volyymien valmistajia. Euroopassa on paljon suunnittelijoita, jotka haluamme tavoittaa.

Mouserilla on käytännössä kaikille markkinoille lokalisoitu verkkokauppa, jonka tilastot olisivat hyviä kenen tahansa myyjän mielestä. Kävijöitä on 370 tuhatta päivässä, ja eri tuotteita katsotaan 25 miljoona kertaa päivässä. 86 prosenttia Mouserin asiakkaista ostaa komponenttinsa saitin kautta.

- Joka päivä meille tulee globaalisti 949 uutta asiakasta. Euroopassa uusia tilejä perustetaan 220 joka päivä, Maggs kehuu.

Kehitys on vain nopeutunut tänä vuonna, kun monista komponenteista on ollut pulaa. – Nyt myös suuret sopimusvalmistajat ovat ostaneet komponentteja meiltä, kun normaalit toimituslinjat ovat hidastuneet, Maggs kertoo.

Komponentin ostaminen verkkokaupasta eroaa normaalista verkko-ostamisesta, jossa tiedetään tarkkaan, mitä halutaan ja haetaan juuri se tuote. – Suunnittelija käy sivustolla keskimäärin 12 kertaa ennen kuin tekee ostopäätöksen. Kuusi prosenttia ostajista käy katsomassa yli 50 kertaa, mikä tuote sopii juuri omaan projektiin.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template