JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nixu järjestä huomenna IoT-kyberturvallisuustapahtuman, jossa se yrittää hakkeroida KONEen hissin. Tapahtumassa herätetään yrityksiä ajattelemaan IoT-laitteiden tietoturvaa ja parantamaan kyberturvallisuutta.

Ennustus maailmasta, jossa kaikki laitteet on yhdistetty Internetiin, muuttuu vuosi vuodelta todellisemmaksi. Arviot Internetiin liitettyjen laitteiden määrästä vuonna 2020 vaihtelevat 30 miljardista yli 200 miljardiin laitteeseen. Toteutuipa lopulta mikä ennuste tahansa, esineiden Internetiin liittyy valtavia liiketoimintamahdollisuuksia.

Nixun missio on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Auttaakseen yrityksiä tunnistamaan esineiden Internetiin liittyviä kyberturvallisuusriskejä, Nixu käynnistää uudenlaisen Nixu Wreckathon -tapahtumakonseptin. Tapahtumassa yritykset voivat arvioida tuotteidensa ja palvelujensa turvallisuuden sekä perehtyä käytännössä tuotteiden penetraatiotestaukseen ja integroituun turvallisuus- ja tietosuojakonseptiin. Kaikki tämä käydään läpi 30 tunnissa.

Uuden hackathon-tapahtuman tarkoituksena on parantaa turvallisuuskulttuuria esineiden Internetissä ja esitellä tapoja suojata IoT-tuotteet. Wreckathon on lisäksi erinomainen tilaisuus haastaa Nixun kyberturva-asiantuntijat käyttämällä huipputeknologioita yksityisessä haavoittuvuuspalkinto-tyyppisessä (Bug Bounty) tapahtumassa, joka ruokkii Euroopan parhaiden ammattilaisten kiinnostusta ja innostusta. 

KONE on hyödyntänyt uusinta teknologiaa jo jonkin aikaa palveluissaan ja tuotteissaan. Yhtiö hyödyntää IoT-alustoja ja muita kehittyneitä teknologioita, joilla tuodaan hissit ja liukuportaat älykkäiden palveluiden piiriin. Esimerkiksi hissien sensorien lähettämää valtavaa datamäärää voidaan kerätä, analysoida ja raportoida reaaliajassa, mikä parantaa laitteiden suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Kyberturvallisuus on tärkeää yhtiölle, joka hyödyntää näin suurta datamäärää ja jolle turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. KONEella on kattava kyberturvaohjelma, ja nyt yhtiö osallistuu myös Nixun Wreckathon-tapahtumaan. Tapahtumassa KONE ja Nixu testaavat yhdessä IoT-ominaisuudella varustetun hissin kyberturvallisuutta. KONEelle tärkein syy osallistua Nixu Wreckathon -tapahtumaan on tietoisuuden ja -taitojen lisääminen. Wreckathonissa KONE voi myös saada käytännön oppia Nixun kyberturva-asiantuntijoilta.

Lisätietoja Wreckatholn-tapahtumasta löytyy Nixun sivuilta

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Jokaiselle sopiva kuulolaite suoraan kaupasta

Lukulaseja on ollut vapaasti saatavissa käsikaupassa ikänäön vaivaamille kuluttajille, jotka ovat halunneet nopean ratkaisun näköpulmiinsa ilman optikolla käyntiä. Moni lievää tai keskivaikeaa kuulovauriota kokeva kuluttaja olisi mielissään, jos omaan vaivaan löytyisi yhtä nopeasti ratkaisu. Ainakin Yhdysvalloissa ollaankin määrittelemässä lainsäädännöllä uutta laiteluokkaa, joka mahdollistaisi kuulolaitteiden reseptivapaan käsikaupan (OTC, Over-The-Counter). Iso haaste on, miten tällainen kuulolaite saadaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi?

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template