JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nixu järjestä huomenna IoT-kyberturvallisuustapahtuman, jossa se yrittää hakkeroida KONEen hissin. Tapahtumassa herätetään yrityksiä ajattelemaan IoT-laitteiden tietoturvaa ja parantamaan kyberturvallisuutta.

Ennustus maailmasta, jossa kaikki laitteet on yhdistetty Internetiin, muuttuu vuosi vuodelta todellisemmaksi. Arviot Internetiin liitettyjen laitteiden määrästä vuonna 2020 vaihtelevat 30 miljardista yli 200 miljardiin laitteeseen. Toteutuipa lopulta mikä ennuste tahansa, esineiden Internetiin liittyy valtavia liiketoimintamahdollisuuksia.

Nixun missio on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Auttaakseen yrityksiä tunnistamaan esineiden Internetiin liittyviä kyberturvallisuusriskejä, Nixu käynnistää uudenlaisen Nixu Wreckathon -tapahtumakonseptin. Tapahtumassa yritykset voivat arvioida tuotteidensa ja palvelujensa turvallisuuden sekä perehtyä käytännössä tuotteiden penetraatiotestaukseen ja integroituun turvallisuus- ja tietosuojakonseptiin. Kaikki tämä käydään läpi 30 tunnissa.

Uuden hackathon-tapahtuman tarkoituksena on parantaa turvallisuuskulttuuria esineiden Internetissä ja esitellä tapoja suojata IoT-tuotteet. Wreckathon on lisäksi erinomainen tilaisuus haastaa Nixun kyberturva-asiantuntijat käyttämällä huipputeknologioita yksityisessä haavoittuvuuspalkinto-tyyppisessä (Bug Bounty) tapahtumassa, joka ruokkii Euroopan parhaiden ammattilaisten kiinnostusta ja innostusta. 

KONE on hyödyntänyt uusinta teknologiaa jo jonkin aikaa palveluissaan ja tuotteissaan. Yhtiö hyödyntää IoT-alustoja ja muita kehittyneitä teknologioita, joilla tuodaan hissit ja liukuportaat älykkäiden palveluiden piiriin. Esimerkiksi hissien sensorien lähettämää valtavaa datamäärää voidaan kerätä, analysoida ja raportoida reaaliajassa, mikä parantaa laitteiden suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Kyberturvallisuus on tärkeää yhtiölle, joka hyödyntää näin suurta datamäärää ja jolle turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. KONEella on kattava kyberturvaohjelma, ja nyt yhtiö osallistuu myös Nixun Wreckathon-tapahtumaan. Tapahtumassa KONE ja Nixu testaavat yhdessä IoT-ominaisuudella varustetun hissin kyberturvallisuutta. KONEelle tärkein syy osallistua Nixu Wreckathon -tapahtumaan on tietoisuuden ja -taitojen lisääminen. Wreckathonissa KONE voi myös saada käytännön oppia Nixun kyberturva-asiantuntijoilta.

Lisätietoja Wreckatholn-tapahtumasta löytyy Nixun sivuilta

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

GDPR tulee – oletko valmis?

Tietoturva on parhaimmillaankin ikävä tehtävä: Keinot toteuttaa se ovat kalliita, vievät aikaa ja lisäävät energiankulutusta. Samalla kyse on olennaisesta tekijästä, kun laitteita liitetään yhteen osana Teollisuus 4.0.-, esineiden internet- tai pilvitekniikoita. Tietoturva määritellään uudessa EU-direktiivissä GDPR.

Lue lisää...
 
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
 
 

ny template