JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Nixu järjestä huomenna IoT-kyberturvallisuustapahtuman, jossa se yrittää hakkeroida KONEen hissin. Tapahtumassa herätetään yrityksiä ajattelemaan IoT-laitteiden tietoturvaa ja parantamaan kyberturvallisuutta.

Ennustus maailmasta, jossa kaikki laitteet on yhdistetty Internetiin, muuttuu vuosi vuodelta todellisemmaksi. Arviot Internetiin liitettyjen laitteiden määrästä vuonna 2020 vaihtelevat 30 miljardista yli 200 miljardiin laitteeseen. Toteutuipa lopulta mikä ennuste tahansa, esineiden Internetiin liittyy valtavia liiketoimintamahdollisuuksia.

Nixun missio on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Auttaakseen yrityksiä tunnistamaan esineiden Internetiin liittyviä kyberturvallisuusriskejä, Nixu käynnistää uudenlaisen Nixu Wreckathon -tapahtumakonseptin. Tapahtumassa yritykset voivat arvioida tuotteidensa ja palvelujensa turvallisuuden sekä perehtyä käytännössä tuotteiden penetraatiotestaukseen ja integroituun turvallisuus- ja tietosuojakonseptiin. Kaikki tämä käydään läpi 30 tunnissa.

Uuden hackathon-tapahtuman tarkoituksena on parantaa turvallisuuskulttuuria esineiden Internetissä ja esitellä tapoja suojata IoT-tuotteet. Wreckathon on lisäksi erinomainen tilaisuus haastaa Nixun kyberturva-asiantuntijat käyttämällä huipputeknologioita yksityisessä haavoittuvuuspalkinto-tyyppisessä (Bug Bounty) tapahtumassa, joka ruokkii Euroopan parhaiden ammattilaisten kiinnostusta ja innostusta. 

KONE on hyödyntänyt uusinta teknologiaa jo jonkin aikaa palveluissaan ja tuotteissaan. Yhtiö hyödyntää IoT-alustoja ja muita kehittyneitä teknologioita, joilla tuodaan hissit ja liukuportaat älykkäiden palveluiden piiriin. Esimerkiksi hissien sensorien lähettämää valtavaa datamäärää voidaan kerätä, analysoida ja raportoida reaaliajassa, mikä parantaa laitteiden suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Kyberturvallisuus on tärkeää yhtiölle, joka hyödyntää näin suurta datamäärää ja jolle turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. KONEella on kattava kyberturvaohjelma, ja nyt yhtiö osallistuu myös Nixun Wreckathon-tapahtumaan. Tapahtumassa KONE ja Nixu testaavat yhdessä IoT-ominaisuudella varustetun hissin kyberturvallisuutta. KONEelle tärkein syy osallistua Nixu Wreckathon -tapahtumaan on tietoisuuden ja -taitojen lisääminen. Wreckathonissa KONE voi myös saada käytännön oppia Nixun kyberturva-asiantuntijoilta.

Lisätietoja Wreckatholn-tapahtumasta löytyy Nixun sivuilta

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template