JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nixu järjestä huomenna IoT-kyberturvallisuustapahtuman, jossa se yrittää hakkeroida KONEen hissin. Tapahtumassa herätetään yrityksiä ajattelemaan IoT-laitteiden tietoturvaa ja parantamaan kyberturvallisuutta.

Ennustus maailmasta, jossa kaikki laitteet on yhdistetty Internetiin, muuttuu vuosi vuodelta todellisemmaksi. Arviot Internetiin liitettyjen laitteiden määrästä vuonna 2020 vaihtelevat 30 miljardista yli 200 miljardiin laitteeseen. Toteutuipa lopulta mikä ennuste tahansa, esineiden Internetiin liittyy valtavia liiketoimintamahdollisuuksia.

Nixun missio on pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Auttaakseen yrityksiä tunnistamaan esineiden Internetiin liittyviä kyberturvallisuusriskejä, Nixu käynnistää uudenlaisen Nixu Wreckathon -tapahtumakonseptin. Tapahtumassa yritykset voivat arvioida tuotteidensa ja palvelujensa turvallisuuden sekä perehtyä käytännössä tuotteiden penetraatiotestaukseen ja integroituun turvallisuus- ja tietosuojakonseptiin. Kaikki tämä käydään läpi 30 tunnissa.

Uuden hackathon-tapahtuman tarkoituksena on parantaa turvallisuuskulttuuria esineiden Internetissä ja esitellä tapoja suojata IoT-tuotteet. Wreckathon on lisäksi erinomainen tilaisuus haastaa Nixun kyberturva-asiantuntijat käyttämällä huipputeknologioita yksityisessä haavoittuvuuspalkinto-tyyppisessä (Bug Bounty) tapahtumassa, joka ruokkii Euroopan parhaiden ammattilaisten kiinnostusta ja innostusta. 

KONE on hyödyntänyt uusinta teknologiaa jo jonkin aikaa palveluissaan ja tuotteissaan. Yhtiö hyödyntää IoT-alustoja ja muita kehittyneitä teknologioita, joilla tuodaan hissit ja liukuportaat älykkäiden palveluiden piiriin. Esimerkiksi hissien sensorien lähettämää valtavaa datamäärää voidaan kerätä, analysoida ja raportoida reaaliajassa, mikä parantaa laitteiden suorituskykyä, luotettavuutta ja turvallisuutta.

Kyberturvallisuus on tärkeää yhtiölle, joka hyödyntää näin suurta datamäärää ja jolle turvallisuus on ratkaisevan tärkeää. KONEella on kattava kyberturvaohjelma, ja nyt yhtiö osallistuu myös Nixun Wreckathon-tapahtumaan. Tapahtumassa KONE ja Nixu testaavat yhdessä IoT-ominaisuudella varustetun hissin kyberturvallisuutta. KONEelle tärkein syy osallistua Nixu Wreckathon -tapahtumaan on tietoisuuden ja -taitojen lisääminen. Wreckathonissa KONE voi myös saada käytännön oppia Nixun kyberturva-asiantuntijoilta.

Lisätietoja Wreckatholn-tapahtumasta löytyy Nixun sivuilta

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template