JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ericsson kertoo tuovansa markkinoille kaupalliseen käyttöön tarkoitetun 5G-ratkaisun tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Näin varmistetaan operaattoreiden mahdollisuudet aloittaa 5G:n kaupallinen käyttöönotto jo tänä vuonna.

Nyt päivitetty 5G-alusta kattaa uuden, joulukuussa hyväksytyn 5G-standardin mukaisen kokonaisratkaisun mobiilioperaattoreille. Lisäksi Ericsson julkistaa uuden kategorian radiotuotteita, joita kutsutaan Street Macro -tuotteiksi. Nämä asettuvat makro- ja mikrotuotteiden väliin ja on tarkoitettu kaupunkiolosuhteisiin, joissa operaattoreille on tarjolla rajoitetusti paikkoja tukiasemille.

- Operaattoreilla on nyt mahdollisuus tulla aikaisin 5G-markkinoille. 5G-verkkojen olennaiset palat ovat valmiina jo tänä vuonna, Ericssonin varapääjohtaja Fredrik Jejdling sanoo.

Ericssonin 5G radioverkko-ohjelmisto mahdollistaa monen kaistan tuen. Sen ansiosta operaattorit voivat hyödyntää uusia taajuuksia niiden vapautuessa.

Ericsson kertoi lisäksi tänään, että jo nyt operaattoreiden verkossa toimivat Ericsson Radio System -tuoteperheen laitteet voidaan päivittää 5G:hen etänä toteuttavalla ohjelmistopäivityksellä. 5G:hen päivitettävyys koskee yli 150 erilaista radiotuotevariaatiota Ericsson Radio System -tuoteperheessä. Niitä on käytössä yli 190 mobiiliverkossa ympäri maailman.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template