JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tehodivisioona eli entinen Linear on esitellyt mikromoduulin, jolla voidaan reguloida kovalla hyötysuhteella kahta 15 ampeerin tai yhtä 30 ampeerin syöttöä. BGA-koteloidun moduulin lämmönjohto-ominaisuudet ovat erinomaiset, joten se käy hyvin viileänä.

LTM4662-moduuli on pakattu 11,25 x 15 x 5,74 -milliseen koteloon. Regulaattorin päälle on pinottu induktori, joka siirtää lämmön tehoasteesat sruoaan ympäröivään ilmaan. Tämä on erinomai en ratkaisu mikromoduulissa, jossa ilmavirtaus jää aina minimaaliseksi.

oduulin hyötysuhde on erinomainen, 96 prosenttia. Se voi tuottaa jatkuvaa 30 ampeerin virtaa 12 voltin tulosta 1,0 voltin lähtöön 70 asteen toimintalämpötilassa, kun ilmavirtaus on 200 LFM (jalkoja minuutissa).

Tiukkaan pakatti mikromoduuli on tietenkin suunniteltu virran regulointiin kaikissa sovelluksissa, joissa tilaa on vähän. Tällaisia ovat esimerkiksi FPGA- ja ASIC-piirien sekä mikroprosessorien virransyöttö. Moduuli sopii hyvin myös PCIe-korteille hyvin monilla sovelluslaiella.

Lisätietoja regulaattorista löytyy Linearin verkkosivuilta. Volyymeissä moduulit maksavat 18,85 dollaria kappale.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template