JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Rohde & Schwarz laajentaa oskilloskooppivalikoimaansa tuomalla markkinoille uudet oskilloskooppimallit R&S RTM3000 ja R&S RTA4000. Niissä on 10-bittinen vertikaaliresoluutio, mikä on uutta tämän kokoluokan oskilloskoopeissa. Se mahdollistaa tehoelektroniikkamittaukset, jotka vastaavat nykyaikaisten tehoelektroniikkakomponenttien testaukselle asetettuja tiukentuneita vaatimuksia.

R&S RTA4000 soveltuu myös erinomaisesti sarjaprotokollan analysointiin ja siinä on 1 giganäytteen levyinen näytteenottomuisti.

RTM3000 –oskilloskooppiin on saatavana viisi eri kaistanleveyttä: 100 MHz, 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz ja 1 GHz. Laitteeseen on integroitu Rohde & Schwarzin itse kehittämä 10-bittinen A/D-muunnin 5 giganäytteen näytteenottotaajuudella sekunnissa. Kaikissa malleissa on 40 meganäytteen näytteenottomuisti kanavaa kohti. Erillisellä optiolla muistia voidaan laajentaa 400 meganäytteeseen.

RTA4000-skooppia on saatavana neljällä eri kaistanleveydellä: 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz ja 1 GHz. Näissä malleissa käytetään kaikissa samaa 10-bittistä A/D-muunninta, mutta niissä on jokaisella kanavalla 100 meganäytteen näytteenottomuisti. Lisäksi niissä on segmentoitu 1 giganäytteen muisti vakiona. Molemmissa skoopeissa on helppokäyttöinen 10,1-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Tehomittaukset, kuten DC-väylän rippeli- ja kohinamittaukset, edellyttävät oskilloskoopilta korkeaa vertikaaliresoluutiota, matalaa kohinaa ja erinomaista lineaarisuutta. Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana oskilloskoopit ovat rajoittuneet pääsääntöisesti 8 bitin vertikaaliresoluution, mikä vastaa 256 vertikaalitasoa. R&S RTM3000- ja R&S RTA4000- oskilloskooppien 10-bittiset A/D-muuntimet tukevat 1024 vertikaalitasoa. Se on neljä kertaa enemmän kuin tämän luokan perinteisissä 8-bittisissä oskilloskoopeissa ja tärkeää rippelin ja kohinan mittauksessa. Molemmissa oskilloskooppimalleissa on erittäin alhainen signaalikohina ja R&S RTA4000-mallissa signaalin puhtaus ja lineaarisuus ovat omaa luokkaansa.

Kaistanleveys, näytteenottotaajuus ja muistin määrä ovat tärkeimpiä parametrejä, joista riippuu, voidaanko laitetta käyttää monipuolisesti vianetsinnässä. Optiona erikseen tilattava näytteenottomuisti mahdollistaa vianetsinnän pitemmältä ajanjaksolta. Tämä koskee erityisesti sarjaprotokollien tai päälle-/pois-sekvenssien analysointia. R&S RTM3000 -mallin oskilloskoopit tarjoavat kahdeksasta kahteenkymmeneen kertaa enemmän muistia kuin muiden tämän luokan laitteiden valmistajien laitteet. R&S RTA4000:n 1 Gsamplen segmentoidussa muistissa on yli 200 kertaa enemmän muistia kuin muissa tämän luokan segmentoidulla muistilla varustetuissa laitteissa.

R&S RTM3000-oskilloskoopista on saatavana sekä kaksi- että nelikanavaiset mallit. Kaikki R&S RTA4000-sarjan oskilloskoopit ovat sen sijaan nelikanavaisia. Vaativaan käyttöön on tarjolla useita laajennusoptioita, kuten MSO-optio, jossa on 16 integroitua digitaalikanavaa, optiot protokolladekoodaukseen ja triggausoptiot teollisuusväylille sekä integroitu aaltomuotogeneraattori.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template