JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Rohde & Schwarz laajentaa oskilloskooppivalikoimaansa tuomalla markkinoille uudet oskilloskooppimallit R&S RTM3000 ja R&S RTA4000. Niissä on 10-bittinen vertikaaliresoluutio, mikä on uutta tämän kokoluokan oskilloskoopeissa. Se mahdollistaa tehoelektroniikkamittaukset, jotka vastaavat nykyaikaisten tehoelektroniikkakomponenttien testaukselle asetettuja tiukentuneita vaatimuksia.

R&S RTA4000 soveltuu myös erinomaisesti sarjaprotokollan analysointiin ja siinä on 1 giganäytteen levyinen näytteenottomuisti.

RTM3000 –oskilloskooppiin on saatavana viisi eri kaistanleveyttä: 100 MHz, 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz ja 1 GHz. Laitteeseen on integroitu Rohde & Schwarzin itse kehittämä 10-bittinen A/D-muunnin 5 giganäytteen näytteenottotaajuudella sekunnissa. Kaikissa malleissa on 40 meganäytteen näytteenottomuisti kanavaa kohti. Erillisellä optiolla muistia voidaan laajentaa 400 meganäytteeseen.

RTA4000-skooppia on saatavana neljällä eri kaistanleveydellä: 200 MHz, 350 MHz, 500 MHz ja 1 GHz. Näissä malleissa käytetään kaikissa samaa 10-bittistä A/D-muunninta, mutta niissä on jokaisella kanavalla 100 meganäytteen näytteenottomuisti. Lisäksi niissä on segmentoitu 1 giganäytteen muisti vakiona. Molemmissa skoopeissa on helppokäyttöinen 10,1-tuumainen kapasitiivinen kosketusnäyttö.

Tehomittaukset, kuten DC-väylän rippeli- ja kohinamittaukset, edellyttävät oskilloskoopilta korkeaa vertikaaliresoluutiota, matalaa kohinaa ja erinomaista lineaarisuutta. Viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana oskilloskoopit ovat rajoittuneet pääsääntöisesti 8 bitin vertikaaliresoluution, mikä vastaa 256 vertikaalitasoa. R&S RTM3000- ja R&S RTA4000- oskilloskooppien 10-bittiset A/D-muuntimet tukevat 1024 vertikaalitasoa. Se on neljä kertaa enemmän kuin tämän luokan perinteisissä 8-bittisissä oskilloskoopeissa ja tärkeää rippelin ja kohinan mittauksessa. Molemmissa oskilloskooppimalleissa on erittäin alhainen signaalikohina ja R&S RTA4000-mallissa signaalin puhtaus ja lineaarisuus ovat omaa luokkaansa.

Kaistanleveys, näytteenottotaajuus ja muistin määrä ovat tärkeimpiä parametrejä, joista riippuu, voidaanko laitetta käyttää monipuolisesti vianetsinnässä. Optiona erikseen tilattava näytteenottomuisti mahdollistaa vianetsinnän pitemmältä ajanjaksolta. Tämä koskee erityisesti sarjaprotokollien tai päälle-/pois-sekvenssien analysointia. R&S RTM3000 -mallin oskilloskoopit tarjoavat kahdeksasta kahteenkymmeneen kertaa enemmän muistia kuin muiden tämän luokan laitteiden valmistajien laitteet. R&S RTA4000:n 1 Gsamplen segmentoidussa muistissa on yli 200 kertaa enemmän muistia kuin muissa tämän luokan segmentoidulla muistilla varustetuissa laitteissa.

R&S RTM3000-oskilloskoopista on saatavana sekä kaksi- että nelikanavaiset mallit. Kaikki R&S RTA4000-sarjan oskilloskoopit ovat sen sijaan nelikanavaisia. Vaativaan käyttöön on tarjolla useita laajennusoptioita, kuten MSO-optio, jossa on 16 integroitua digitaalikanavaa, optiot protokolladekoodaukseen ja triggausoptiot teollisuusväylille sekä integroitu aaltomuotogeneraattori.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template