JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ADATA Technology on esitellyt pelaajien käyttöön SSD-levyn, jota se kehuu nopeimmakseen. XPG GAMMIX S11 -levy käy silti viileänä, sillä se on varustettu ainutlaatuisella optimaalisen käyttölämpötilan takaavalla jäähdytysratkaisulla.

S11-levyn kapasiteettivaihtoehdot ovat 240, 480 ja 960 gigatavua. Väylänä on Gen3-x4-luokan PCIexpress, joka on yhdistetty NVMe 1.3-ohjaimeen. Tämän ansiosta dataa voidaan lukea jopa 3200 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeus on 1700 megatavua sekunnissa.

ADATAn mukaan levyn jäähdytysratkaisun ansiosta se toimii 10 astetta normaaleja M.2-tyyppisiä SSD-levyjä viileämpänä. Tämä yhdessä virheenkorjauksen kanssa takaa, että levyn luvataan toimivan ilman virheitä jopa yli 218 vuotta.

Tiettävästi samsungin 960 Pro on tämän hetken nopein SSD-levy. ADATAn uusin ei kuitenkin juuri kalpene tehossa, mutta sen hinnat ovat selvästi alhaisemmat. Verkkokaupoissa 240 gigatavun levyn saa 139 dollarilla. Suurin eli 960 gigatavun levy maksaa 309 dollaria. Samsungin teratavuinen on kaksi kertaa kalliimpi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template