JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ADATA Technology on esitellyt pelaajien käyttöön SSD-levyn, jota se kehuu nopeimmakseen. XPG GAMMIX S11 -levy käy silti viileänä, sillä se on varustettu ainutlaatuisella optimaalisen käyttölämpötilan takaavalla jäähdytysratkaisulla.

S11-levyn kapasiteettivaihtoehdot ovat 240, 480 ja 960 gigatavua. Väylänä on Gen3-x4-luokan PCIexpress, joka on yhdistetty NVMe 1.3-ohjaimeen. Tämän ansiosta dataa voidaan lukea jopa 3200 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeus on 1700 megatavua sekunnissa.

ADATAn mukaan levyn jäähdytysratkaisun ansiosta se toimii 10 astetta normaaleja M.2-tyyppisiä SSD-levyjä viileämpänä. Tämä yhdessä virheenkorjauksen kanssa takaa, että levyn luvataan toimivan ilman virheitä jopa yli 218 vuotta.

Tiettävästi samsungin 960 Pro on tämän hetken nopein SSD-levy. ADATAn uusin ei kuitenkin juuri kalpene tehossa, mutta sen hinnat ovat selvästi alhaisemmat. Verkkokaupoissa 240 gigatavun levyn saa 139 dollarilla. Suurin eli 960 gigatavun levy maksaa 309 dollaria. Samsungin teratavuinen on kaksi kertaa kalliimpi.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template