JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ADATA Technology on esitellyt pelaajien käyttöön SSD-levyn, jota se kehuu nopeimmakseen. XPG GAMMIX S11 -levy käy silti viileänä, sillä se on varustettu ainutlaatuisella optimaalisen käyttölämpötilan takaavalla jäähdytysratkaisulla.

S11-levyn kapasiteettivaihtoehdot ovat 240, 480 ja 960 gigatavua. Väylänä on Gen3-x4-luokan PCIexpress, joka on yhdistetty NVMe 1.3-ohjaimeen. Tämän ansiosta dataa voidaan lukea jopa 3200 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeus on 1700 megatavua sekunnissa.

ADATAn mukaan levyn jäähdytysratkaisun ansiosta se toimii 10 astetta normaaleja M.2-tyyppisiä SSD-levyjä viileämpänä. Tämä yhdessä virheenkorjauksen kanssa takaa, että levyn luvataan toimivan ilman virheitä jopa yli 218 vuotta.

Tiettävästi samsungin 960 Pro on tämän hetken nopein SSD-levy. ADATAn uusin ei kuitenkin juuri kalpene tehossa, mutta sen hinnat ovat selvästi alhaisemmat. Verkkokaupoissa 240 gigatavun levyn saa 139 dollarilla. Suurin eli 960 gigatavun levy maksaa 309 dollaria. Samsungin teratavuinen on kaksi kertaa kalliimpi.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Jokaiselle sopiva kuulolaite suoraan kaupasta

Lukulaseja on ollut vapaasti saatavissa käsikaupassa ikänäön vaivaamille kuluttajille, jotka ovat halunneet nopean ratkaisun näköpulmiinsa ilman optikolla käyntiä. Moni lievää tai keskivaikeaa kuulovauriota kokeva kuluttaja olisi mielissään, jos omaan vaivaan löytyisi yhtä nopeasti ratkaisu. Ainakin Yhdysvalloissa ollaankin määrittelemässä lainsäädännöllä uutta laiteluokkaa, joka mahdollistaisi kuulolaitteiden reseptivapaan käsikaupan (OTC, Over-The-Counter). Iso haaste on, miten tällainen kuulolaite saadaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi?

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template