JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

ADATA Technology on esitellyt pelaajien käyttöön SSD-levyn, jota se kehuu nopeimmakseen. XPG GAMMIX S11 -levy käy silti viileänä, sillä se on varustettu ainutlaatuisella optimaalisen käyttölämpötilan takaavalla jäähdytysratkaisulla.

S11-levyn kapasiteettivaihtoehdot ovat 240, 480 ja 960 gigatavua. Väylänä on Gen3-x4-luokan PCIexpress, joka on yhdistetty NVMe 1.3-ohjaimeen. Tämän ansiosta dataa voidaan lukea jopa 3200 megatavua sekunnissa. Kirjoitusnopeus on 1700 megatavua sekunnissa.

ADATAn mukaan levyn jäähdytysratkaisun ansiosta se toimii 10 astetta normaaleja M.2-tyyppisiä SSD-levyjä viileämpänä. Tämä yhdessä virheenkorjauksen kanssa takaa, että levyn luvataan toimivan ilman virheitä jopa yli 218 vuotta.

Tiettävästi samsungin 960 Pro on tämän hetken nopein SSD-levy. ADATAn uusin ei kuitenkin juuri kalpene tehossa, mutta sen hinnat ovat selvästi alhaisemmat. Verkkokaupoissa 240 gigatavun levyn saa 139 dollarilla. Suurin eli 960 gigatavun levy maksaa 309 dollaria. Samsungin teratavuinen on kaksi kertaa kalliimpi.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Roima parannus IoT-verkkojen tietoturvaan

Langattomia IoT-laitteita pidetään merkittävänä uhkana teollisuuden tietoverkkojen turvallisuudelle. Tietoturvassa voidaan kuitenkin päästä roimasti paremmalle tasolle soveltamalla TLS-suojausmenettelyn virtaviivaistettua johdannaista, jonka avulla ei-IP-pohjaiset IoT-solmut voidaan turvallisesti liittää IP-pohjaisiin verkkoihin. Vahva tietoturva voidaan näin kattaa koko verkkojärjestelmän päästä päähän.

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template