JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Analog Devicesin tejolähdepuoli eli entinen Linear on esitellyt mikromoduulin akkukäyttöisten ja optisten laitteiden tehonsyöttöön. LTM4661-regulaattori on pakattu 6,25 x 6,25 x 2,42 millin BGA-koteloon, joten yksipuolisella piirikortilla se vie tilaa alle yhden neliösentin. Kaksipuolisella aaa tarvitaan alle puoli neliösenttiä.

Regulaattori vie vähän tilaa, koska se tarvitsee kylkeensä vain muutaman kondensaattorin ja yhden resistorin. Piirille on integroitu DC-DC-muunnin, MOSFETit, induktorit ja muita tukikomponentteja.

Moduuli toimii 1,8-5,5 voltin syöttöjännitteestä ja voi toimia käynnistymisen jälkeen aina 0,7 voltin alhaisesta syötöstä. Lähtöjännite voidaan resistorilla asettaa 2,5-15 voltin välillä.

Ominaisuuksiensa ansiosta moduuli sopii ADIn mukaan esimerkiksi optisiin moduuleihin, akkukäyttöisiin laitteisiin, akkuvoimaisiin varmennusjärjestelmiin, tehovahvistimiin, laserdiodeihin ja pieniin DC-moottoreihin.

Lisätietoja ADIn tuotesivuilta

 

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template