JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elon Musk ei ole maailman vaatimattomin ihminen, mutta sellaiset saavat yleensä vähemmän aikaiseksi. Siinä missä johdon kirjeet alaisilleen ovat yleensä poliittisesti korrekteja, mutta arvottomia muistioita, kannattaa lukea Elon Muskin tiistaina työntekijöilleen lähettämä kirje.

Kirjeen sai käsiinsä Electrek-sivusto. Siinä Musk perustelee keinoja, joiden avulla Tesla pääsee haluttuun tuotantotasoon ja kannattavuuteen. Autotuotannon pitää kasvaa 6000 ajoneuvoon kuukaudessa heinäkuun loppuun mennessä.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Musk yksilöi paljon keinoja. Jokaisen osia valmistavan yksikön pitää kyetä 850 osan valmistamiseen viikossa. Mikäli tämä ei onnistu, pitää asiasta raportoida suoraan Muskille. Hän löytää tien saavuttaa tavoite tai tekee sellaisen tien.

Tuotantotavoitteen saavuttamiseksi Teslan tehtailla siirrytään jatkuvaan tuotantoon. Sen takia uusia työntekijöitä tarvitaan sekä Fremontin että Giga-tehtaassa 400 joka viikko. Työntekijöiden pitää vinkata yritykseen kaikista potentiaalisista, mahdollisista työntekijöistä.

Musk vaatii myös työn jäljen parantamista. Mikäli asiakas mittaa Teslan-autojen mittoja eikä saa oikeita tuloksia, vian pitää olla asiakkaan mittanauhassa.

Ajankäyttö pitää myös mullistaa. Turhat kokoukset pois. Liian pitkät kokoukset lyhyemmiksi. Kokouksista pitää poistua, jos ne eivät enää tuo mitään arvoa kenellekään.

Eksentrikot ovat hauskoja. Ja ilmeisen aikaansaapia.

Muskin kirjeen voi lukea Electrekin sivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template