JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elon Musk ei ole maailman vaatimattomin ihminen, mutta sellaiset saavat yleensä vähemmän aikaiseksi. Siinä missä johdon kirjeet alaisilleen ovat yleensä poliittisesti korrekteja, mutta arvottomia muistioita, kannattaa lukea Elon Muskin tiistaina työntekijöilleen lähettämä kirje.

Kirjeen sai käsiinsä Electrek-sivusto. Siinä Musk perustelee keinoja, joiden avulla Tesla pääsee haluttuun tuotantotasoon ja kannattavuuteen. Autotuotannon pitää kasvaa 6000 ajoneuvoon kuukaudessa heinäkuun loppuun mennessä.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Musk yksilöi paljon keinoja. Jokaisen osia valmistavan yksikön pitää kyetä 850 osan valmistamiseen viikossa. Mikäli tämä ei onnistu, pitää asiasta raportoida suoraan Muskille. Hän löytää tien saavuttaa tavoite tai tekee sellaisen tien.

Tuotantotavoitteen saavuttamiseksi Teslan tehtailla siirrytään jatkuvaan tuotantoon. Sen takia uusia työntekijöitä tarvitaan sekä Fremontin että Giga-tehtaassa 400 joka viikko. Työntekijöiden pitää vinkata yritykseen kaikista potentiaalisista, mahdollisista työntekijöistä.

Musk vaatii myös työn jäljen parantamista. Mikäli asiakas mittaa Teslan-autojen mittoja eikä saa oikeita tuloksia, vian pitää olla asiakkaan mittanauhassa.

Ajankäyttö pitää myös mullistaa. Turhat kokoukset pois. Liian pitkät kokoukset lyhyemmiksi. Kokouksista pitää poistua, jos ne eivät enää tuo mitään arvoa kenellekään.

Eksentrikot ovat hauskoja. Ja ilmeisen aikaansaapia.

Muskin kirjeen voi lukea Electrekin sivuilta.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template