JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elon Musk ei ole maailman vaatimattomin ihminen, mutta sellaiset saavat yleensä vähemmän aikaiseksi. Siinä missä johdon kirjeet alaisilleen ovat yleensä poliittisesti korrekteja, mutta arvottomia muistioita, kannattaa lukea Elon Muskin tiistaina työntekijöilleen lähettämä kirje.

Kirjeen sai käsiinsä Electrek-sivusto. Siinä Musk perustelee keinoja, joiden avulla Tesla pääsee haluttuun tuotantotasoon ja kannattavuuteen. Autotuotannon pitää kasvaa 6000 ajoneuvoon kuukaudessa heinäkuun loppuun mennessä.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Musk yksilöi paljon keinoja. Jokaisen osia valmistavan yksikön pitää kyetä 850 osan valmistamiseen viikossa. Mikäli tämä ei onnistu, pitää asiasta raportoida suoraan Muskille. Hän löytää tien saavuttaa tavoite tai tekee sellaisen tien.

Tuotantotavoitteen saavuttamiseksi Teslan tehtailla siirrytään jatkuvaan tuotantoon. Sen takia uusia työntekijöitä tarvitaan sekä Fremontin että Giga-tehtaassa 400 joka viikko. Työntekijöiden pitää vinkata yritykseen kaikista potentiaalisista, mahdollisista työntekijöistä.

Musk vaatii myös työn jäljen parantamista. Mikäli asiakas mittaa Teslan-autojen mittoja eikä saa oikeita tuloksia, vian pitää olla asiakkaan mittanauhassa.

Ajankäyttö pitää myös mullistaa. Turhat kokoukset pois. Liian pitkät kokoukset lyhyemmiksi. Kokouksista pitää poistua, jos ne eivät enää tuo mitään arvoa kenellekään.

Eksentrikot ovat hauskoja. Ja ilmeisen aikaansaapia.

Muskin kirjeen voi lukea Electrekin sivuilta.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template