JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elisa on julkaissut huhtikuun älypuhelinten myyntitilastonsa. Luvuista näkee operaattorin mukaan, että yrityksillä menee hyvin. Työntekijät saavat valita itse työpuhelimensa ja usein valinta kohdistuu kalliisiin Applen uutuuksiin.

- Yritykset haluavat panostaa työntekijöihinsä: puhelinetu on jo hyvin yleinen työsuhde-etu, mutta nykyään monissa yrityksissä tarjotaan myös enemmän vapautta puhelimen valinnassa, Elisan yritysasiakkaiden liiketoimintajohtaja Petteri Svensson kertoo.

Huhtikuun myydyin yrityspuhelin oli Applen iPhone 8 Plus. Heti toisena on markkinoiden kallein älypuhelin iPhone X. Kolmanneksi kiilaso Samsungin Galaxy J5 ennen Applen kolmatta uutuutta eli iPhone 8:a.

Elisan henkilöasiakkaiden myydyimpien puhelinten huippusijat jakautuivat huhtikuussa tasaisesti: viisi suosituinta mallia edustavat kaikki eri laitevalmistajia. Ykkösenä oli OnePlus 5:n trimmattu versio 5T, toisena Samsung Galaxy S7 ja kolmantena kotimaisittain ilahduttavasti Nokia 6.

Huomattavaa on, että yksityisostajien suosituimpien listalla Applen tai Samsungin kalleimmat mallit eivät päässeet kymmenen suosituimman listalle.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template