JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kiinalainen Huawei on nyt maailman toiseksi suurin älypuhelinvalmistaja. Sen markkinaosuus oli vuoden toisella neljänneksellä 15 prosenttia. Samalla Huawei ohitti Applen, jonka markkinaosuus laahasi 12 prosentissa.

Huhti-kesäkuussa myytiin yhteensä 351 miljoonaa älypuhelinta. Luku on kaksi prosenttia pienempi kuin vuotta aikaisemmin. Samsungiin pieni taantuma iski pahiten, sillä sen myyntimäärä 71,9 miljoonaa oli kymmenen prosenttia pienempi kuin vuonna 2016.

Analyytikoiden mukaan Samsungin ja Applen pitäisi keksiä uusia temppuja, mikäli ne haluavat pitää aiemmat paikkansa. Huawein nousua Applen voidaan pitää sikälikin erinomaisena, että yhtiö ei edelleenkään ole päässyt myymään laitteitaan jenkkimarkkinoille. Amerikkalaiset pitävät Huaweita tietoturvariskinä.

Huawein menestys perustuu laadukkaisiin laitteisiin, jotka on hinnoiteltu aggressiivisesti. Honor-mallisto myy hyvin lähes kaikissa Euroopan maissa. Suomessa Huawei on pärjännyt hyvin jo pitkään.

Vastikään Huawein Honor-brändiin esiteltiin uusi Note 10 -malli, jossa on peräti 6,9-tuumainen näyttö ja 5000 milliampeeritunnin akku. Pelaajia houkutteleva malli tuotiin ainakin aluksi myyntiin Kiinassa. Ominaisuuksistaan huolimatta Note 10 sijoittuu keskihintaluokkaan, sillä lähtöhinta on vain reilut 400 dollaria.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template