JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oululainen Tosibox Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kansainvälisesti tunnettu verkkoturvallisuuden asiantuntija, professori ja sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll. Tosibox aikoo tehdä kehittämästään etäyhteysteknologiasta de facto standardin tietoturvallisten IoT-infrastruktuurien rakentamiseen sekä verkkojen hallintaan. 

Limnéll seuraa tehtävässään Tero Lepistöä, joka siirtyy yrittäjäksi yhtiön ulkopuoliseen yhtiöön. Limnéll on toiminut aiemmin kyberturvallisuusjohtajana Insta Groupissa, McAfeessä sekä Stonesoftilla. Hän toimii myös Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professorina sekä dosenttina kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. 

Tosiboxin hallituksen puheenjohtaja Markku Tapion mukaan yhtiö lähtee Limnéllin johdolla hakemaan isompaa kasvuluokkaa. – Toimitusjohtajan vaihdos tässä vaiheessa on luonnollinen jatkumo yhtiömme kehitykselle. Tero Lepistö on vienyt pitkän muutosvaiheen yrityksessä läpi ja tuonut yhtiömme start-upista kasvuyhtiöksi, Tapio kiittää.

Tosibox on suomalainen menestystarina jo nyt ja olen erittäin iloinen, että

Tosibox Oy:n liikevaihto on kasvanut jo usean tilikauden ajan. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 3,2 miljoonaa euroa, josta 62 prosenttia tuli viennistä ja jossa oli kasvua edelliseen tilikauteen 44 prosenttia. Yhtiön kasvua vauhdittaa kuluvana tilikautena uusi, seuraavan sukupolven Lukko 500 -etäyhteyslaite, jonka toimitusten aloittamisesta yhtiö uutisoi viime viikolla.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template