JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oululainen TactoTek, joka kehittää muoviin valettua rakenteellista elektroniikkaa, ilmoitti tänään aloittavansa myynti- ja liiketoimintakehityksen Meksikossa. TactoTekin edustusta tulee olemaan Monterreyssa ja San Luis Potosíssa, jotka ovat elektroniikkasuunnittelun ja -valmistuksen keskittymiä erityisesti autoteollisuuden, kodin elektroniikan ja lääkelaitteiden markkinoilla.

TactoTekin IMSE-teknologiakumppanina Meksikossa tulee olemaan Prolamsa-yritysryhmittymä. - Olemme todella iloisia erittäin läheisestä yhteistyöstämme Grupo Prolamsan kanssa. Näin syvä paikallinen asiantuntemus ja luomamme läheinen kumppanuus ovat meille erittäin merkittäviä askelia alueellisen liiketoiminnan kehittämiselle, kommentoi TactoTekin toimitusjohtaja Jussi Harvela.

TactoTekin laajentuminen Meksikon markkinoille on tärkeä osa yrityksen kasvustrategiaa. - Suunnittelu- ja tuotekehitysprojektit ovat enenevissä määrin maailmanlaajuisia. Nämä projektit vaativat kuitenkin myös paikallisen tuen ja erittäin osaavan tiimin, jotta voimme aidosti sanoa toimivamme maailmanlaajuisesti, huomauttaa TactoTekin myyntijohtaja Sami Hyyryläinen.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template