JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Intelin ja Micronin yhdessä kehittämää 3D Xpoint -muistia on pidetty nopeimpana flash-tekniikkana. Toshiba on nyt kuitenkin esitellyt Piilaakson Flash Memory Summitissa uuden tekniikan, jolla flashista saadaan selvästi Xpointia nopeampi.

Intel myy jo omaa flash-muistiaan palvelimiin Optane-tuotenimellä. Optane-muisteissa ohjelmointi onnistuu erittäin nopeasti, sillä latenssiarvoksi ilmoitetaan 30 mikrosekuntia.

Toshiban uusi XL-Flash on vielä tääkin selvästi nopeampi. Ohjelmointiaika on vain 7 mikrosekuntia eli muisti on yli neljä kertaa Intelin XPointia nopeampi. Toshiban mukaan XL_-Flashin avulla on mahdollista kehittä muisteja, jotka ovat nopeampia kuin DRAM-HDD-yhdistelmä.

Toshiba ei esityksessään kertonut, milloin XL-Flash-muistit olisivat tulossa kaupallisesti tarjolle. Yhtiö ei myöskään kertonut mitään hintatietoja. Ainoa tieto oli, että muistiin perustuvat SSD-levyt tulisivat olemaan Intelin Optane-levyjä edullisempia.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template