JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Amerikkalainen komponenttien verkkokauppa Digi-Key laajentaa vahvasti automaatioon. Jakelija on kasvattanut automaatioalan komponenttitoimittajiensa määrää. Uusia automaatiokomponentteja valikoimaan on tullut yli 14 tuhatta.

Digi-Keyn kehitysjohtaja Eric Wendtin mukaan yhtiö aikoo olla johtava toimittaja teollisuuden automaatiotuotteille ja -ratkaisuille kaikkialla maailmalla. – Teollisuusautomaatio täydentää nykyistä tuotepalettiamme ja on keskeinen osa, kun kehitetään Teollisuus 4.0 -ratkaisuja.

Digi-Keyn portfoliossa on ollut teollisuusautomaation komponentteja yhtiön perinteisiltä toimittajilta kuten Omron, TE, Panasonic ja Mlex. Viimeiden vuoden aikana toimittajia on tullut lisää viisitoista. Näihin kuuluvat esimerkiksi Altech, SICK, IDEC, Carlo Gavazzi ja Belden.

Yhtiö on myös parannellut teollisuusautomaation komponenttien hakua, valintaa ja ostamista päivittämällä sektorin verkkosivuston. Uusia ominaisuuksia on esimerkiksi mahdollisuus hakea suunnitteluun liittyviä komponentteja. Siihen voi tutustua täällä.

 
 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

Teollisella internetillä vauhtia MRO-prosesseihin

Teollista internetiä (IIoT) käyttämällä voidaan parantaa ei-tuotannollisiin hankintoihin liittyviä MRO-prosesseja (Maintenance, Repair, Operating) eurooppalaisen Teollisuus 4.0 -ohjelman määrittämissä raameissa. Artikkelissa luodaan katsaus eräisiin IIoT-teknologioihin ja sovelluksiin, jotka ovat avainasemassa tässä murroksessa. (Artikkelin 1-osa ilmestyi marraskuussa.)

Lue lisää...
 
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
 
 

ny template