JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Amerikkalainen komponenttien verkkokauppa Digi-Key laajentaa vahvasti automaatioon. Jakelija on kasvattanut automaatioalan komponenttitoimittajiensa määrää. Uusia automaatiokomponentteja valikoimaan on tullut yli 14 tuhatta.

Digi-Keyn kehitysjohtaja Eric Wendtin mukaan yhtiö aikoo olla johtava toimittaja teollisuuden automaatiotuotteille ja -ratkaisuille kaikkialla maailmalla. – Teollisuusautomaatio täydentää nykyistä tuotepalettiamme ja on keskeinen osa, kun kehitetään Teollisuus 4.0 -ratkaisuja.

Digi-Keyn portfoliossa on ollut teollisuusautomaation komponentteja yhtiön perinteisiltä toimittajilta kuten Omron, TE, Panasonic ja Mlex. Viimeiden vuoden aikana toimittajia on tullut lisää viisitoista. Näihin kuuluvat esimerkiksi Altech, SICK, IDEC, Carlo Gavazzi ja Belden.

Yhtiö on myös parannellut teollisuusautomaation komponenttien hakua, valintaa ja ostamista päivittämällä sektorin verkkosivuston. Uusia ominaisuuksia on esimerkiksi mahdollisuus hakea suunnitteluun liittyviä komponentteja. Siihen voi tutustua täällä.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template