JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nexperia on NXP Semiconductorsista irrotetun standardipiirien divisioona, joka on toiminut itsenäisesti nyt puolitoista vuotta. Yhtiö on esitellyt markkinoiden pienimmän logiikkakotelon, joka voidaan liittää piirikortilla ilman kallista stensiiliä.

Uusi kotelo on 4-nastainen X2SON4. 5nastaiseen X2SON5-koteloon verrattuna se on 44 prosenttia pienempi ja XSON-koteloihin verrattuna 64 prosenttia pienempi. Lyhyesti sanottuna saman toiminnon saa nyt toteutettua selvästi pienemmässä tilassa.

Pienet komponentit liitetään yleensä piirikortille pastajuotoksessa. Yleensä prosessissa tarvitaan ohutta teräslevä eli stensiiliä, jonka avulla juotospasta saadaan juuri oikeisiin paikkoihin.

Nexperian uutuuskotelo ei stensiiliä tarvitse, joten prosessista tulee yksinkertaisempia, edullisempi ja myös luotettavampi. Kyse on erittäin pienestä kotelotyypistä, jossa nastojen väli on 0,4 milliä.

Nexperian MicroPak-sarjan X2SON-sarjassa on nyt 8-, 6-, 5- ja 4-nastaiset vaihtoehdot. Lisätietoja koteloista löytyy täältä.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template