JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nexperia on NXP Semiconductorsista irrotetun standardipiirien divisioona, joka on toiminut itsenäisesti nyt puolitoista vuotta. Yhtiö on esitellyt markkinoiden pienimmän logiikkakotelon, joka voidaan liittää piirikortilla ilman kallista stensiiliä.

Uusi kotelo on 4-nastainen X2SON4. 5nastaiseen X2SON5-koteloon verrattuna se on 44 prosenttia pienempi ja XSON-koteloihin verrattuna 64 prosenttia pienempi. Lyhyesti sanottuna saman toiminnon saa nyt toteutettua selvästi pienemmässä tilassa.

Pienet komponentit liitetään yleensä piirikortille pastajuotoksessa. Yleensä prosessissa tarvitaan ohutta teräslevä eli stensiiliä, jonka avulla juotospasta saadaan juuri oikeisiin paikkoihin.

Nexperian uutuuskotelo ei stensiiliä tarvitse, joten prosessista tulee yksinkertaisempia, edullisempi ja myös luotettavampi. Kyse on erittäin pienestä kotelotyypistä, jossa nastojen väli on 0,4 milliä.

Nexperian MicroPak-sarjan X2SON-sarjassa on nyt 8-, 6-, 5- ja 4-nastaiset vaihtoehdot. Lisätietoja koteloista löytyy täältä.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Ledivalon himmennys käy kätevästi mikro-ohjaimella

Mikro-ohjaimeen perustuvan himmentimen avulla voi rakentaa energiatehokkaan hakkurimuotoisen LED-ajurin. Hyvällä hyötysuhteella toimiva ajuri kykenee ohjaamaan useita lediketjuja samanaikaisesti. Näin voidaan parantaa valaistusjärjestelmän suorituskykyä, pidentää ledivalojen elinikää ja lisätä järjestelmän älykkyyttä.

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template