JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Oululainen TactoTek järjestää yhdessä teknologiakumppaniensa kanssa IMSE-tekniikan eli muoviin valetun rakenteellisen elektroniikan kansainvälisen konferenssin syyskuussa Oulussa. Tapahtuma keskittyy IMSE-teknologiaan, -tuotesuunnitteluun ja -valmistusteknologiaan.

Tapahtuma vastaa autoteollisuuden osavalmistajien ja suunnittelijoiden tarpeisiin kehittää uudentyyppisiä IMSE-ratkaisuja, sekä kokoaa yhteen johtavia IMSE-toimijoita eri puolelta maailmaa.

IMSE-teknologiapäivillä on TactoTekin lisäksi mukana joukko johtavia IMSE-teknologiayrityksiä. Mukaan ovat tulossa musteiden valmistajat DuPont, Sun Chemical ja Inkron, materiaalitoimittajat Pröll ja Covestro, kovapinnotteisten polykarbonaattikalvojen valmistaja MacDermid, kosketuspaneelien ohjainpiirien valmistajat Cypress ja Microchip, LED-toimittaja OSRAM, tuotanto- ja lämpömuovauslaitetoimittajat Essemtec ja Niebling sekä elektroniikan 3D-suunnitteluohjelmistojen valmistajat Dassault Systémes ja Altium.

- Kysyntä luoville ja uudentyyppisille ratkaisuille kasvaa useilla toimialoilla, mukaan lukien autoteollisuus, kodin elektroniikka, IoT-ratkaisut ja puettava elektroniikka. IMSE-ratkaisujen kaupallistaminen vaatii tiivistä yhteistyötä teknologiakumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Mullistamalla elektroniikkatuotteiden suunnittelun ja valmistuksen IMSE-teknologian avulla, voimme kehittää aivan uuden tyyppisiä ja mielenkiintoisia ratkaisuja vaativien asiakkaidemme tarpeisiin, kommentoi TactoTekin markkinointijohtaja Dave Rice.

IMSE-teknologiakonferenssi järjestetään Oulussa 18. syyskuuta. Lisätietoja TactoTekin sivuilta osoitteessa https://tactotek.com/events/imse-solution-day/.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

IoT-suunnittelusta demokraattisempaa – avoimen koodin korteilla ja yhteisöjen tuella

Avoimen koodin ohjelmistojen rinnalle ovat tulossa avoimen koodin laitteistot ja kortit. Niiden ja suunnittelijayhteisöjen avulla yhä useampi rakentelija voi saada IoT-suunnittelunsa valmiiksi tuotteeksi asti.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 

ny template