JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Ohjelmistotalo Nitor kertoo ostaneensa lokakuun alussa ATK Helsinki -yrityksen. Kaupalla Nitor vahvistaa sekä data science- että yritysarkkitehtuuriosaamistaan. Kaupan myötä Nitorin tiimiin liittyy kaksi pitkän linjan asiantuntijaa: Samuli Visuri ja Jarkko Honkio.

ATK Helsingin avainhenkilöistä Samuli Visuri ottaa johtaakseen Nitor Insightin toimitusjohtajan roolissa. Nitor Insight on Nitorin tekoälyyn, dataan ja koneoppimisen hyödyntämiseen keskittynyt liiketoiminta. Principal Architect Jarkko Honkio siirtyy vastaamaan Nitorin arkkitehtuurikonsultoinnin ja -palveluiden kehittämisestä. ATK Helsingin nykyisistä asiakkaista, kuten Amer Sportsista, tulee kaupan myötä Nitorin asiakkaita.

Ennen ATK Helsingin perustamista Samuli Visuri toimi pitkään Nokialla ja Microsoftilla muun muassa myynnin ennustamisen ja tuotantoketjujen hallinnan analytiikan parissa. Jarkko Honkiolla taas on takanaan pitkä kokemus Sanoman ja Nokian yritysarkkitehtuureiden kehittämisestä.

- Globaaleilla markkinoilla menestyminen edellyttää sitä, että yritykset pystyvät yhä paremmin ennustamaan ja ennakoimaan tulevaa. Kysyntä tekoälyä hyödyntäville analytiikkapalveluille on selvästi kasvussa, sanoo Samuli Visuri.

- Yritysarkkitehtuuriin kohdistuu uudentyyppisiä vaatimuksia, kun yritysten toiminta digitalisoituu ja kehittämisen vauhti kiihtyy. Arkkitehtuurin kehittäminen yhdessä asiakkaan kanssa on inspiroivaa, ja Nitorilla ymmärretään laadun päälle tässäkin asiassa, Jarkko Honkio täydentää.

 
 

ETNtv

Watch ECF18 videos

 

Tämän takia Huaweita pelätään

Maailmalla on käynnissä omituinen sota, jossa yhä useammat maat kieltävät kiinalaisten laitevalmistajien laitteiden käytön tulevissa 5G-verkoissa. Mutta miksi amerikkalaiset pelkäävät Huaweita? MIT Technology Review -lehti listaa kuusi syytä.

Lue lisää...

IoT-solmun voi toteuttaa valmiilla alustalla

Artikkelissa kuvataan, miten SoC-piirille suunnitellaan datankeruuseen, analyysiin ja ohjaukseen tarkoitettu IoT-solmu käyttäen Adesto Technologiesin SmartEdge-alustaa. Suunnittelussa paneudutaan erityisesti ohjaussilmukoiden nopeuttamiseen yhdistettynä tehokkaaseen tiedonsiirtoon ja parempaan turvallisuuteen.

Lue lisää...

LATEST NEWS

 

NEWSFLASH

 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2