JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Elisa ja Telia julkistivat lokakuun kuluttajien puhelimien myyntitilastonsa. Telialla pitkään kärjessä pysynyt OnePlus putosi nyt sijalle neljä. Elisalla merkki piti edelleen kärkisijaa. Uudesta 6T-mallista odotetaan marraskuun kärkisijoille.

Elisalla henkilöasiakkaiden liiketoiminnasta vastaava Jan Virkin mukaan Tänä syksynä on julkaistu poikkeuksellisen paljon uusia puhelinmalleja, ja moni valmistaja julkaisi iPhone XS:n lanseerauksen jälkeen oman uutuusmallinsa. Esimerkiksi Samsung Galaxy Note 9:ää, Sony Xperia XZ3:a, Huawei Mate 20 Pro:ta ja OnePlus 6T:tä yhdistää laadukas ja suurikokoinen näyttö.

– OnePlus 6T:tä on tilattu ennakkoon niin runsaasti, että odotamme sen nousevan marraskuun myydyimpien puhelinten kärkisijoille, Virkki kertoo.

Telialla kuluttajalistan kärjessä ovat Applen iPhone Xs/Xs Max sekä vuoden vanha iPhone 8. Kolmannen sijan nappasi Huawei Mate 10 Lite.

OnePlus 6T:n myynti alkaa ensi viikolla. Jatkossa merkin laitteita saa Elisan ja Telian lisäksi DNA:lta sekä Verkkokauppa.comista.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Mitä IoT-rauta vaatii?

Pärjätäkseen IoT-markinoilla laitevalmistajien täytyy oppia innovoimaan nopeammin. IoT-sovelluksien kirjo on loppumaton ja menestyvät yritykset antavat kehittäjilleen mahdollisuuden jatkuvasti tunnistaa ja toteuttaa uusia ja yhä hyödyllisempiä tapoja valjastaa käyttöön antureita, monitoroida erityyppistä dataa ja ohjata laitteiden ekosysteemejä.

Lue lisää...
 
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2
ETN_fi Ensimmäinen AVR-pohjainen Arduino-kortti. Lisätietoja Mouserilta. https://t.co/7yazvkOkV1
ETN_fi Nokialle 2+ mrd euron sopimukset kiinalaisoperaattorien kanssa. https://t.co/LJ6OPq0kb7
ETN_fi Mercedes voittaa jatkossa F1- ja sähköformulakisoja On Semin tehonhallintatekniikalla. VB77 for WDC in 2019! https://t.co/EjpdlTQwop
ETN_fi Beneq's transparent Lumineq matrix displays just got a lot bigger. See https://t.co/FDvZwrVGId
 
 

ny template