JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Entisen Actelin fpga-toimintoja jatkava Microsemi on julkistanut jo toisen merkittävän uuden piiriperheen tänä vuonna. Igloo2-sirut tuovat yhtiön mukaan lisää toimintoja teollisuus-, turvallisuus- ja militaarisovelluksiin selvästi aiempaa pienemmin kustannuksin.

Ensimmäisen polven Igloo-siruihin verrattuna kakkospolveen on lisätty logiikkaelementtien määrää (nyt 150 000), dsp-lohkojen määrää (nyt 200) ja nopeiden serdes-liitäntöjen määrää. Microsemin mukaan suorituskykyä on tullut noin kolme kertaa aiempaa enemmän.

Silti yhtiö kehuu, että Igloo2-piirien tehonkulutus jää selvästi vastaavia piirejä alhaisemmaksi. Osin tämä tulee jo sirujen flash-pohjaisuudesta, kun sen rinnalle ei tarvita ulkoista flashia sram-pohjaisten kilpailijoiden tavoin. Igloo2 tarvitsee lisäksi vain kaksi teholähdettä.

Aiempien sirujen tavoin Igloo2 hyödyntää Microsemin FlashFreeze-tekniikkaa. Sen avulla staattinen virrankulutus putoaa kymmenesosaan kilpailijoihin verrattuna, yhtiö kehuu.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template