JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Entisen Actelin fpga-toimintoja jatkava Microsemi on julkistanut jo toisen merkittävän uuden piiriperheen tänä vuonna. Igloo2-sirut tuovat yhtiön mukaan lisää toimintoja teollisuus-, turvallisuus- ja militaarisovelluksiin selvästi aiempaa pienemmin kustannuksin.

Ensimmäisen polven Igloo-siruihin verrattuna kakkospolveen on lisätty logiikkaelementtien määrää (nyt 150 000), dsp-lohkojen määrää (nyt 200) ja nopeiden serdes-liitäntöjen määrää. Microsemin mukaan suorituskykyä on tullut noin kolme kertaa aiempaa enemmän.

Silti yhtiö kehuu, että Igloo2-piirien tehonkulutus jää selvästi vastaavia piirejä alhaisemmaksi. Osin tämä tulee jo sirujen flash-pohjaisuudesta, kun sen rinnalle ei tarvita ulkoista flashia sram-pohjaisten kilpailijoiden tavoin. Igloo2 tarvitsee lisäksi vain kaksi teholähdettä.

Aiempien sirujen tavoin Igloo2 hyödyntää Microsemin FlashFreeze-tekniikkaa. Sen avulla staattinen virrankulutus putoaa kymmenesosaan kilpailijoihin verrattuna, yhtiö kehuu.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template