JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Juuri tällä hetkellä nettiä ei eikä halua selailla terassilla, mutta parempien kelien aikaan se kiinnostaa enemmän. Usein verkon kuuluvuus on ulkona ongelma, ja siihen tuo apua Netgear uudella Orbi Outdoor Satellite -etätukiasemalla.

Reititin toimii paitsi Orbi-tukiasemien, myös muiden valmistajan reitittimien kanssa. Laite voidaan asentaa Universal Extender -tilaan, jolloin se laajentaa olemassaolevaa wifi-verkkoa jopa 175 neliömetrillä. Laajennettu verkko näkyy edelleen samalla verkon SSID-tunnuksella.

Itse laite on vedenpitävä, joten sen voi asentaa ulkoseinälle. IP55-sertifikaatti takaa lisäksi, ettei pöly pääse kuumentamaan reitittimen elektroniikkaa. Sen toimintalämpötila on -20 - +50 astetta, minkä myötä laite toimii erinomaisesti Suomen ilmastossa.

Reititin tukee jopa 3 gigabitin wifi-yhteyttä. Sen käyttöönotto tapahtuu omalla sovelluksella tai selaimen kautta. Etätukiaseman suositushinta on 339 euroa.

 

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fi
ETN_fi Viranomaisverkko Virveen tulee mobiililaajakaista ensi vuonna. Kumppanioperaattorikin selviää kilpailutuksessa v. 2… https://t.co/TtNorpIQy2ECF template