JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ECF

Juuri tällä hetkellä nettiä ei eikä halua selailla terassilla, mutta parempien kelien aikaan se kiinnostaa enemmän. Usein verkon kuuluvuus on ulkona ongelma, ja siihen tuo apua Netgear uudella Orbi Outdoor Satellite -etätukiasemalla.

Reititin toimii paitsi Orbi-tukiasemien, myös muiden valmistajan reitittimien kanssa. Laite voidaan asentaa Universal Extender -tilaan, jolloin se laajentaa olemassaolevaa wifi-verkkoa jopa 175 neliömetrillä. Laajennettu verkko näkyy edelleen samalla verkon SSID-tunnuksella.

Itse laite on vedenpitävä, joten sen voi asentaa ulkoseinälle. IP55-sertifikaatti takaa lisäksi, ettei pöly pääse kuumentamaan reitittimen elektroniikkaa. Sen toimintalämpötila on -20 - +50 astetta, minkä myötä laite toimii erinomaisesti Suomen ilmastossa.

Reititin tukee jopa 3 gigabitin wifi-yhteyttä. Sen käyttöönotto tapahtuu omalla sovelluksella tai selaimen kautta. Etätukiaseman suositushinta on 339 euroa.

 

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi Periscope cameras are the next big thing. Huawei P30 Pro shows the way. Others will surely follow. @HuaweiMobileFI https://t.co/2p9I8gRK1Y
ETN_fi Speed up your RF design with virtual antennas! Virtuaaliantenni nopeuttaa RF-suunnittelua https://t.co/jFw1nzMrkK
ETN_fi Tosibox signs a sales partner in Chile and Peru. https://t.co/XyuIabmHrm
ETN_fi @DigiDotCom announces next generation of #IoT with user-focused subscription featuring edge intelligence, device ma… https://t.co/0S7iQBGPzO
ETN_fi @Hel_Tech Varjon lasit eivät ole tulossa kuluttajille https://t.co/KtC1C03QX0ECF template