JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ECF

Schneider Electric on tuonut markkinoille sähkönlaatumittarin, jota se kehuu maailman edistyksellisimmäksi ja tarkimmaksi. PowerLogic ION9000 auttaa ehkäisemään sähkökatkoksia, laitteistovaurioita, vikoja sekä kriittisten toimintojen keskeytyksiä.

Mittarin IoT-ratkaisut, kuten modulaarisuus, kytkettävyys ja helppo yhdistettävyys muihin laitteisiin sekä tapahtuma-analyysitoiminto ja huipputason tarkkuus tekevät siitä alan monipuolisimman kriittisiin sovelluksiin suunnitellun sähkönlaatumittarin. 

PowerLogic ION9000:n suorituskyky on kolmannen osapuolen sertifioima, ja se on luokan 0.1S-mittaustarkkuudella kaksi kertaa nykyisiä energiastandardeja tarkempi. Laite luo merkittäviä uusia mahdollisuuksia energiansäästöön ja varmistaa korkeimman mahdollisen suorituskyvyn suurta mittaustarkkuutta edellyttävissä sovelluksissa.

Laite on suunniteltu standardoitujen kyberturvallisuuskäytäntöjen mukaisesti, mikä auttaa poistamaan järjestelmien haavoittuvuudet. Sähkön laadun analysointiominaisuus tarjoaa käyttäjälle hyödyllistä tietoa: tapahtuma-analyysi muodostaa automaattisesti korrelaatioita vaikuttavien trendien, tapahtumien ja aaltomuotojen välille kellonajan ja ongelmatilanteen perusteella. Lopputuloksena on visuaalinen ja helposti luettava näkymä sähköverkon tapahtumista.

- ION9000 on todella tulevaisuuden sähkönlaatumittari. Se takaa mukautumiskyvyn, jota nykyiset sähköverkot tarvitsevat. Järjestelmien on toimittava kiihtyvässä muutostahdissa, ja juuri siihen mukautuva ja pitkäikäinen ION9000 on suunniteltu. Kokonaisvaltainen sähkön laadun analysointityökalu on heti valmis käyttöön, ja se auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan sähköjärjestelmiin liittyviä ongelmia, korostaa Schneider Electricin Eero Pehkonen.

Schneider Electric muistuttaa, että EcoStruxure Power -hallintaohjelmistoon yhdistettynä ION9000 auttaa paljastamaan kaikki sähköverkon riskit ja kehitysmahdollisuudet. ION9000 auttaa ehkäisemään sähkökatkoksia, laitteistovaurioita, vikoja sekä kriittisten toimintojen keskeytyksiä.

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi Periscope cameras are the next big thing. Huawei P30 Pro shows the way. Others will surely follow. @HuaweiMobileFI https://t.co/2p9I8gRK1Y
ETN_fi Speed up your RF design with virtual antennas! Virtuaaliantenni nopeuttaa RF-suunnittelua https://t.co/jFw1nzMrkK
ETN_fi Tosibox signs a sales partner in Chile and Peru. https://t.co/XyuIabmHrm
ETN_fi @DigiDotCom announces next generation of #IoT with user-focused subscription featuring edge intelligence, device ma… https://t.co/0S7iQBGPzO
ETN_fi @Hel_Tech Varjon lasit eivät ole tulossa kuluttajille https://t.co/KtC1C03QX0ECF template