JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ECF

Schneider Electric on tuonut markkinoille sähkönlaatumittarin, jota se kehuu maailman edistyksellisimmäksi ja tarkimmaksi. PowerLogic ION9000 auttaa ehkäisemään sähkökatkoksia, laitteistovaurioita, vikoja sekä kriittisten toimintojen keskeytyksiä.

Mittarin IoT-ratkaisut, kuten modulaarisuus, kytkettävyys ja helppo yhdistettävyys muihin laitteisiin sekä tapahtuma-analyysitoiminto ja huipputason tarkkuus tekevät siitä alan monipuolisimman kriittisiin sovelluksiin suunnitellun sähkönlaatumittarin. 

PowerLogic ION9000:n suorituskyky on kolmannen osapuolen sertifioima, ja se on luokan 0.1S-mittaustarkkuudella kaksi kertaa nykyisiä energiastandardeja tarkempi. Laite luo merkittäviä uusia mahdollisuuksia energiansäästöön ja varmistaa korkeimman mahdollisen suorituskyvyn suurta mittaustarkkuutta edellyttävissä sovelluksissa.

Laite on suunniteltu standardoitujen kyberturvallisuuskäytäntöjen mukaisesti, mikä auttaa poistamaan järjestelmien haavoittuvuudet. Sähkön laadun analysointiominaisuus tarjoaa käyttäjälle hyödyllistä tietoa: tapahtuma-analyysi muodostaa automaattisesti korrelaatioita vaikuttavien trendien, tapahtumien ja aaltomuotojen välille kellonajan ja ongelmatilanteen perusteella. Lopputuloksena on visuaalinen ja helposti luettava näkymä sähköverkon tapahtumista.

- ION9000 on todella tulevaisuuden sähkönlaatumittari. Se takaa mukautumiskyvyn, jota nykyiset sähköverkot tarvitsevat. Järjestelmien on toimittava kiihtyvässä muutostahdissa, ja juuri siihen mukautuva ja pitkäikäinen ION9000 on suunniteltu. Kokonaisvaltainen sähkön laadun analysointityökalu on heti valmis käyttöön, ja se auttaa tunnistamaan ja ratkaisemaan sähköjärjestelmiin liittyviä ongelmia, korostaa Schneider Electricin Eero Pehkonen.

Schneider Electric muistuttaa, että EcoStruxure Power -hallintaohjelmistoon yhdistettynä ION9000 auttaa paljastamaan kaikki sähköverkon riskit ja kehitysmahdollisuudet. ION9000 auttaa ehkäisemään sähkökatkoksia, laitteistovaurioita, vikoja sekä kriittisten toimintojen keskeytyksiä.

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi This is interesting: a PC based on open ISA, ie. RISC-V. PC https://t.co/NijCSvFLmR käyttäjältä @abopenltd
ETN_fi The next Linux kernel will be called 5.0. See https://t.co/w0D75j9wCI and https://t.co/HkrVCuyfST
ETN_fi Digi-Key arpoi Electronicassa Chevy Camaro V8 -avoauton. Voittajaksi valikoitui regensburgilainen opiskelija Marco.… https://t.co/3P0cNN5wfZ
ETN_fi ams:n 3D-kasvontunnistus tulossa Snapdragonille: ams and Qualcomm Technologies to focus engineering strengths on ac… https://t.co/XpYvAvGEp1
ETN_fi Disobey-hakkeritapahtuma tammikuussa neljättä kertaa Helsingissä https://t.co/pBdYFx7jUr @Disobey_fiECF template