JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. ECF

iPhone XS -malli on selvästi nopeampi kuin edeltäjänsä. OpenSignalin tutkimusten mukaan XS- ja XS Max -mallit ovat lähes 26 prosenttia nopeampia kuin mikään vuosina 2015-2017 julkistettu iPhone-malli. Appleinsider raportoi OpenSignalin testeistä, joissa eri iPhone-malleja testattiin useiden jenkkioperaattorien 4G-verkoissa. Vertailussa nopeimmaksi ylsi XS Max -malli, jonka modeemi imi dataa 21,7 megabittiä sekunnissa. Sisarmalli XS yli 20,5 megabittiin.

Viime aikoina Applen parhaiten myynyt XR-malli oli listan nelonen X-mallin takana. Sen modeemi ylsi 17,6 megabittiin sekunnissa, kun X saavutti 18,5 megabitin nopeuden. Appleinsiderin mukaan XR:n puutteena on 2x2 MIMO -antenniratkaisu, joka väistämättä tarkoittaa hitaampaa nopeutta kuin XS-mallien 4x4 MIMO.

iPhone-puhelimiin ei ole toistaiseksi tiedossa kovin paljon lisää datanopeutta, sillä 5G-iPhonea ei ole luvassa ennen vuotta 2020. Tämä johtuu ennen kaikkea modeemitoimittaja Intelin aikatauluista.

 

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
 
ETN_fi @DigiDotCom announces next generation of #IoT with user-focused subscription featuring edge intelligence, device ma… https://t.co/0S7iQBGPzO
ETN_fi @Hel_Tech Varjon lasit eivät ole tulossa kuluttajille https://t.co/KtC1C03QX0
ETN_fi The VR-1 by Varjo on display at HelTech, Helsinki. https://t.co/sx7kgBwoax
ETN_fi ETN newsletter out early today. Travelling to Embedded World in Nürnberg. See you there.
ETN_fi @embedded_world starts tomorrow. Today is travel day for a lot of professionals. Not too many straight flights from abroad, Im afraid.ECF template