JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

IAR Systems tunnetaan sulautettujen sovellusten kehitystyökalujen toimittajana. Nyt IAR ilmoittaa ostaneensa brittiläisen Secure Thingzin, joka on erikoitunut IoT-laitteiden sulautettuun tietoturvaan.

IAR ja Secure Thingz ovat tehneet aiemmin yhteistyötä. Esimerkiksi Nürnbergin Embedded World -messuilla yritykset esittelivät Embedded Trust -ratkaisua, joka on integroitu suoraan IAR:n Embedded Workbench -työkaluihin.

Secure Thingz on toimittanut tietoturvaratkaisuja esimerkiksi Renesasin Synergy-alustalle. Yhtiön perustajilla on tausta englantilaisen ARM:n mikro-ohjaimissa.

ABI Research on ennustanut, että suojattujen mikro-ohjainten markkinat kasvavat 1,2 miljardiin dollariin vuoteen 2022 mennessä. IAR:lle yritysostos on hyvää valmistautumista tulevaan kasvuun.

IoT-laitteiden tietoturva on retuperällä

Viime syksynä Mirai-haittaohjelma valloitti tuhansia ja tuhansia valvontakameroita palvelunestohyökkäyksiä varten. Barr Groupin tuore kyselytutkimus osoittaa, että sulautettujen laitteiden suunnittelijat eivät vieläkään suhtaudu riittävän vakavasti laitteiden tietoturvaan.

Lue lisää...

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...
 
ETN_fi Langaton anturi kertoo betonin kosteuden https://t.co/QF085IazLJ @MatoEngineering @japikas @FinnBuild
ETN_fi Phoenix Contact ostaa kaksi saksalaista yritystä: SKS Kontakttechnik keskittyy sähkömekaniikkaan, Pulsotronic GmbH… https://t.co/AfQDWxGQ6x
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
 
 ECF template