JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Myös teollisuudessa on tarvetta nopeudeltaan huippuunsa viritetyille mobiiliyhteyksille. Usein käytettävän ratkaisun pitää vielä sopia mahdollisimman pieneen tilaan. Telitin uusi Mini-PCIe-kortti LM940 vastaa molempiin vaatimuksiin.

LM940-kortti perustuu Qualcommin Snapdragon X12 -modeemiin. Se tukee ensimmäisenä mPCIe-korttina LTE-luokan 11 (Cat.11) datanopeuksia. Tämä tarkoittaa parhaimmillaan 600 megabittiä sekunnissa, kun linkkiin on yhdistetty kolme 20 megahertsin levyistä kanavaa.

Telitin modeemikortilla voidaan toteuttaa esimerkiksi huippunopea 4G-reititin. 11-luokan nopeuksia ei aiemmin ole ollut tarjolla 50,95 x 30 x 2 millin pienessä koossa.

LM940-kortin datalehti löytyy Telitin sivuilta.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template